fbpx

To UNIC Store δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αντίστοιχα καταστήματα στο εξωτερικό!

Είμαι σίγουρη ότι σκέφτηκες “Τι εννοεί ο τίτλος”; Αν έχεις σπουδάσει σε πανεπιστήμιο εκτός Κύπρου, είμαι σίγουρη πως όταν πας μια βόλτα από το UNIC Store, θα καταλάβεις τι εννοώ, μιας και θα σου θυμίσει τα καταστήματα που έχουν μεγάλα πανεπιστημία στο εξωτερικό. 

Το UNIC Store του Πανεπιστημίου Λευκωσίας που βρίσκεται στον 1ο όροφο του Κεντρικού Κτιρίου. Το επισκεφθήκαμε πρόσφατα με τον αγαπημένο μου φίλο και συνάδελφο Αντρέα Χαρή και δοκιμάσαμε ρούχα, βγάλαμε φωτογραφίες, κάναμε πασαρέλα και εννοείται ότι κάναμε κριτική ο ένας στον άλλο για το outfit που επέλεξε.

Είναι το ιδανικό κατάστημα για να πάρεις fashionable ρούχα και αξεσουάρ για τις μέρες που θέλεις να είσαι πιο casual. Ό,τι και να πάρεις σίγουρα θα θέλεις να το φοράς και αφού αποφοιτήσεις για να θυμάσαι το πανεπιστήμιό σου.

Δες πιο κάτω τι επιλέξαμε:

Μπορεί να μην είμαστε πλέον φοιτητές με τον Αντρέα, όμως θέλαμε να νιώσουμε ξανά αυτό το αίσθημα έστω και για μια μέρα, γι’ αυτό και κάναμε τα ψώνια μας.

Εεε εντάξει δεν το κάναμε μόνο γι’ αυτό τον λόγο: Η αλήθεια είναι ότι δυσκολευτήκαμε να αντισταθούμε στην τόσο μεγάλη γκάμα προϊόντων που έχει το UNIC Store. 

Αρχικά να ξέρεις ότι στο UNIC Store, μπορείς να βρεις T-shirts, hoodies, κολάν, γυμναστικά ρούχα, shorts, σακάκια και όχι μόνο. Από αξεσουάρ μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε caps (καπελάκια), σακίδια πλάτης, πετσέτες, αρκουδάκια, φλιτζάνια, μπρελόκς.

Βρίσκεις ό,τι θέλεις, ακόμα και σαλιαρίστρες και ρούχα για μικρά μωράκια. Ναι ναι, καλά διάβασες! Τόσο ψαγμένοι είναι στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες που βγάλαμε, ενθουσιαστήκαμε με τα hoodies σε γκρίζο και μπορντό χρωματισμό. Είναι πολύ άνετα, ζεστά κι έχουν τέλεια ποιότητα.

Μπορείς να τα συνδυάσεις με το τζιν σου από κάτω, με κολάν ή με την αντίστοιχη φόρμα για ένα πιο casual look για το πανεπιστήμιο, αλλά και για να πας χαλαρά για καφέ με φίλους.

Όσο για τα caps που δοκιμάσαμε, ένα έχω να σου πω, θα σου δώσουν απίστευτο στυλ. Συνδύασέ τα με ένα απλό άσπρο t-shirt, jeans και τα άσπρα sneakers σου από κάτω και θα με θυμηθείς! Θα ξεχωρίσεις!

Επίσης, αν ψάχνεις δώρο για τους φίλους/ες σου, τότε το UNIC Store είναι το ιδανικότερο μέρος να επισκεφθείς! Θα τους πάρεις κάτι που είναι στυλάτο, ενώ ταυτόχρονα θα το έχουν και ως αναμνηστικό για να θυμούνται το πανεπιστήμιο όταν αποφοιτήσουν.

Είναι must για εσένα που είσαι φοιτητής, να έχεις ένα hoodie ή ένα t-shirt ή έστω ένα cap από το πανεπιστήμιό σου. Πόσο μάλλον αν φοιτάς στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας κι έχεις ένα τόσο όμορφο, και περιποιημένο store.

Σίγουρα μία επίσκεψη στο UNIC Store θα σε πείσει! 


Διεύθυνση: Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Μακεδονιτίσσης 46, Λευκωσία, Κύπρος
Μέρες και Ώρες Λειτουργίας: Καθημερινά από τις 09:00 – 13:00 και 14:00 – 18:00

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending