fbpx

5+1 WOW φοιτητικές στιγμές που πρέπει σίγουρα να ζήσεις!

Αυτός που είπε πως τα μαθητικά τα χρόνια δεν τα αλλάζει με τίποτα είναι που δεν γνώρισε τα… φοιτητικά! Τα χρόνια της φοιτητικής ζωής είναι η πρώτη γεύση ανεξαρτησίας και είναι γεμάτα από καινούριες εμπειρίες, γνωριμίες με νέα άτομα και φυσικά πολλές γνώσεις.

Αν ξεκινάς τώρα αυτό το ταξίδι ή αν είσαι ήδη φοιτητής, τότε πολλά από αυτά που θα ζήσεις μπορεί να σε συναρπάσουν, άλλα θα σε εκπλήξουν ευχάριστα και άλλα ίσως να σε φέρουν αντιμέτωπο με τις αντοχές σου. Πάντως είναι βέβαιο ότι θα τα θυμάσαι μια ζωή!

Eμείς ρωτήσαμε και σου μαζέψαμε 5+1 WOW στιγμές που πρέπει σίγουρα να ζήσεις κατά τη διάρκεια των σπουδών σου:

1
Όταν θα βγείτε όλοι μαζί το βράδυ και την επόμενη μέρα δεν πάει κανείς μάθημα

Θα τύχει πολλές φορές να βγείτε με τους συμφοιτητές σου, αλλά αυτό που θα σου περιγράψουμε θα σας τύχει μια το πολύ δύο φορές! Θα κανονίσετε να βγείτε μαζί όλο το τμήμα… δεν θα λείπει κανείς! Θα πάτε για φαγητό σε ταβέρνα, μετά για clubbing και το ένα θα φέρει το άλλο! Θα χορεύετε μέχρι το πρωί, θα γελάτε και θα νιώθετε ότι δεν έχετε περάσει ποτέ ξανά τόσο ωραία!

Μετά θα βρεθείς σε κάποιο φούρνο για να τσιμπήσεις κάτι… και θα έχει ήδη ξημερώσει! Πριν κοιμηθείς θα κάνεις upload και 2-3 stories στο Instagram… που θα ανέβουν άμεσα με τη γρήγορη σύνδεση της Cablenet που έχεις στο διαμέρισμά σου.

Αλλά ποιος πάει μάθημα σε λίγες ώρες; Μα φυσικά κανείς! Δεν θα ξυπνήσει κανένας και στην τάξη θα είναι μόνος του ο καθηγητής. Όταν θα πάτε στο επόμενο μάθημα, θα ρωτάτε τι έγινε στην πρωινή διάλεξη και θα γελάτε!

2
Όταν μια ακύρωση μαθήματος, θα οδηγήσει σε μια WOW εμπειρία

Συχνά στη διάρκεια των σπουδών σου προκύπτουν ακυρώσεις μαθημάτων… και σίγουρα εύχεσαι να ήταν πολύ περισσότερες! Κάποιες φορές θα μείνεις στο κρεβάτι για ύπνο ή θα κάτσεις στην καφετέρια! Αλλά θα έρθει και η μέρα που κάποιος θα ρίξει μια διαφορετική ιδέα… “πάμε για ψώνια σε όλα τα καταστήματα της πόλης;”, “πάμε για βόλτα στην παραλία;” ή “πάμε για road trip;”!

Και έτσι από μια ακύρωση μαθήματος, θα καταλήξεις να έχεις μια από τις πιο ωραίες μέρες της φοιτητικής σου ζωής!

3
Όταν θα βρεις το αγαπημένο σου μέρος για παραγγελίες

Κάθε φοιτητής εκτιμά το καλό φαγητό που μπορεί να βρει εύκολα! Θα δοκιμάσεις από παντού, θα γευτείς κάθε κουζίνα – κυπριακή, ελληνική, ασιατική και τόσες άλλες -, αλλά η πιο WOW μέρα για φαγητό θα είναι αυτή που θα πεις “αυτό είναι το στέκι μου για να τρώω”!

Εκείνη τη στιγμή θα καταλάβεις ότι έχεις βρει το μέρος που θα παραγγέλνεις πιο συχνά φαγητό, αλλά και το μέρος που θα ξοδέψεις πολλά λεφτά στη διάρκεια των σπουδών σου.

WOW φοιτητικές στιγμές και ακόμη πιο WOW φοιτητικές προσφορές από την Cablenet!

4
Όταν θα “κλαις” απ’ το γέλιο στα διαλείμματα

Μπορεί οι στιγμές στην καφετέρια, μετά το μάθημα ή μετά από μια ομαδική εργασία να ακούγονται κάτι απλό και καθημερινό, αλλά μπορούν να μετατραπούν στις πιο μοναδικές! Οι συζητήσεις στα διαλείμματα περιστρέφονται γύρω από ότι μπορεί να φανταστείς. Σε συνδυασμό με πειράγματα και ιστορίες από τις διαλέξεις, θα σου δίνουν τόσο πολύ γέλιο που δεν θα μπορείς να σταματάς!

Αυτές τις στιγμές θα τις ψάχνεις μετά από μερικά χρόνια όταν πλέον θα δουλεύεις, γι’ αυτό φρόντισε να τις κάνεις όσο πιο WOW γίνεται!

5
Όταν θα μαζεύεται η παρέα σε κάποιο φοιτητικό διαμέρισμα!

Φοιτητική ζωή χωρίς να μαζεύεται (ακάλεστη συνήθως) η φοιτητοπαρέα σε διαμέρισμα δεν γίνεται! Θα πέσει η ιδέα να βρεθείτε για movie night στο διαμέρισμα με 50άρα σύνδεση της Cablenet, για να μην κολλά η ταινία καθώς θα βλέπετε. Οι μισοί δεν θα απαντήσουν, αλλά τελικά το βράδυ θα έρθουν όλοι και άλλοι τόσοι.

Συνήθως αυτές οι απρόσμενες βραδιές συνοδεύονται με πίτσα, σουβλάκια, burgers, ποτό και διάφορα άλλα. Το βέβαιο είναι πως θα ζήσεις φοβερές στιγμές γέλιου πριν και κατά τη διάρκεια της ταινίας.

Αλλά και ακόμη περισσότερες με τα διάφορα παιχνίδια που θα “ανακαλύψετε” στην πορεία. Taboo, παντομίμα, μπουκάλα και “drinking games” και… καλή διασκέδαση! Στο τέλος κάποιοι δεν θα έχουν δύναμη να πάνε στο σπίτι τους και θα κοιμηθούν εκεί. Δεν πειράζει όμως… το επόμενο πρωί θα βοηθήσουν με το καθάρισμα!

6
Όταν θα πας για Erasmus με τους κολλητούς συμφοιτητές σου!

Αυτές οι ευκαιρίες παρουσιάζονται μια φορά στη ζωή σου! Να πας με τους κολλητούς σου σε μια νέα χώρα, να ζεις με άτομα της ηλικίας σου, να έχεις αρκετό ελεύθερο χρόνο και να σου δίνουν και επιχορήγηση για να το κάνεις!

Eίναι η πιο WOW απόφαση της φοιτητικής σου ζωής και είναι βέβαιο πως θα ζήσεις WOW εμπειρίες! Θα γνωρίσεις νέες κουλτούρες και θα δημιουργήσεις φιλίες! Άσε που θα έχεις την ευκαιρία να ταξιδέψεις σε πολλές χώρες με τους φίλους σου!

WOW φοιτητικές στιγμές και ακόμη πιο WOW φοιτητικές προσφορές!
Τώρα η Cablenet σου προσφέρει Internet 50M μόνο με €19.90/μήνα.
Mάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Εσύ ποιες από τις πιο πάνω WOW εμπειρίες θες να ζήσεις ή έζησες ήδη;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending