fbpx

Οι 5 κύριες διαφωνίες που έχουμε κάθε φορά που τρώμε συγκεκριμένα φαγητά!

Ο καθένας μας έχει διαφορετικές συνήθειες και διαφορετικά γούστα όσον αφορά το φαγητό. Είναι όμως μερικές διαφωνίες που όλοι λίγο-πολύ τις έχουμε.

Γίνονται είτε παραγγείλουμε από έξω, είτε θα ετοιμάσουμε κάτι εμείς (ή οι γονείς μας για εμάς). Ποιες είναι αυτές οι κύριες διαφωνίες;

Δες πιο κάτω (και πες μας με ποιες συμφωνείς):

1
Πίτσα time!

Είναι μερικές φορές που μαζεύεται όλη η παρέα σπίτι και λες: Δεν παραγγέλουμε μια πίτσα; Είναι εκείνος ο φίλος σου που του αρέσει η Hawaiiana, αυτή μωρέ η πίτσα με τους ανανάδες!

Εσύ θέλεις να φωνάξεις δυνατά! ΟΧΙ ΑΝΑΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΠΙΤΣΑ ΜΟΥ! Ευτυχώς οι πίτσες μπορούν να γίνουν και μισές-μισές αλλιώς θα είχαμε άσχημα ξεμπερδέματα με αυτούς τους τύπους.

Ας μείνουμε λίγο ακόμα στην πίτσα για να σας πω για αυτούς τους τύπους που ΔΕΝ τρώνε το ψωμάκι της πίτσας γύρω-γύρω. Αυτοί οι τύποι είναι σαν τα 5χρονα που αφήνουν πίσω τις κόρες του ψωμιού και τρώνε το από μέσα. Ένα έχω να πω. Ντροπή και αίσχος! Να το τρώτε το φαΐ σας. Αμήν! 

2
Με το χέρι ή χωρίς;

Εμμ παραγγέλνεις μπριζολίτσα… εμμ θες να την φας με μαχαιροπίρουνα! Πόσες φορές το έχεις δει; Λοιπόν, έτσι για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα: η μπριζόλα και η γυναίκα θέλουν χέρι! ΤΕΛΟΣ.

Τι πάει να πει θα λερωθείς; Να μην είχες παραγγείλει μπριζόλα! Η μπριζόλα για να την φας σωστά και να την απολαύσεις επιβάλλεται να τη δαγκώνεις σαν τον Νεάντερταλ. Να ζει κανείς ή να μη ζει;

3
 Μαγιονέζα ή τίποτα;

Πήρες έτοιμο σάντουιτς πολλές φορές (ειδικά μετά από κλαμπ στις 4 το πρωί). Τι σε ρωτάνε στο τέλος; Μαγιονέζα να βάλω;

Το ξέρω υπάρχουν άτομα που δεν μπορούν να φανταστούν σάντουιτς χωρίς μαγιονέζα, αλλά έχω να σου πω πως μια μεγάλη μερίδα φίλων των σάντουιτς λένε ΟΧΙ στη μαγιονέζα και αρκούνται με τα υλικά που έχει μέσα.

Τι να κάνουμε; Γούστα είναι αυτά. 

4
Γουστάρω burger!

Το ξέρω το αγαπάς το μπερκεράκι. Πώς το τρως είναι το θέμα. Σίγουρα το τυράκι και τα λαχανικά είναι μέσα στο burger. Πόσο γουστάρεις όμως να σου βάζουν στο burger τουρσί ή ξυδάτα;

Υπάρχουν οι τύποι που τους αρέσουν (μάλλον τους αρέσει το ξύδι σαν κι εμένα) υπάρχουν και οι άλλοι που δεν το διανοούνται να υπάρχει μέσα ξυδάτο. Όπως και να έχει, το burger είναι και θα είναι διαχρονική αξία στις προτιμήσεις μας.

5
Σουβλάκια με κρεμμύδι ή χωρίς;

Όπως και με τα υπόλοιπα οι προτιμήσεις ποικίλουν. Μπορεί η μυρωδιά του να σε κάνει να το σκεφτείς να το καταβροχθίσεις με τα σουβλάκια σου, αλλά είμαι σίγουρη ότι η γεύση του μαζί με τα σουβλάκια είναι το κάτι άλλο.

Εάν σκέφτεσαι το έτερον ήμιση, απλά παράγγειλε του κι αυτού/ης μια mix με μπόλικα κρεμμύδι. Καλή μας όρεξη! 

Εσύ πώς προτιμάς τα πιο πάνω φαγητά; Γράψε μας σε σχόλιο!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending