fbpx

Γιατί ξεχωρίζει η Σχολή Λογοτεχνίας & Γλωσσών του University of Reading;

Η Σχολή Λογοτεχνίας και Γλωσσών του Πανεπιστήμιου του Reading φιλοξενεί βραβευμένους ακαδημαϊκούς με διεθνές ερευνητικό επίπεδο και υπερηφανεύεται για την καινοτόμο διδασκαλία, συμπεριλαμβανόμενης της δημιουργικής γραφής.

Η μάθηση στη συγκεκριμένη σχολή δεν περιορίζεται στην τάξη. Οι σπουδές στο εξωτερικό, το σχήμα RED του Πανεπιστημίου και οι ευκαιρίες για έρευνα είναι διαθέσιμες για να βοηθήσουν τους φοιτητές να ανακαλύψουν τις δεξιότητές τους και να προετοιμαστούν για την καριέρα τους.

Η Σχολή περιλαμβάνει προγράμματα όπως:

  • English Literature
  • English Language and Applied Linguistics
  • Modern Languages and European Studies

Το Πανεπιστήμιο του Reading είναι μεταξύ των πρώτων πανεπιστήμιων στο Ηνωμένο Βασίλειο που πρόσφεραν προγράμματα στους κλάδους των Linguistics, Applied Linguistics και English Language Teaching.

Το Τμήμα των Modern Languages and European Studies συγκεντρώνει μια ποικιλόμορφη και αξιόλογη κοινότητα ακαδημαϊκών και καθηγητών οι οποίοι συνδυάζουν τη μελέτη των σύγχρονων γλωσσών με την ιστορία, τη λογοτεχνία και την πολιτική.

Στο Πανεπιστήμιο του Reading, οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να γνωρίσουν μια γλώσσα, αλλά να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους σχετικά με τη χώρα, τον πολιτισμό και τους ανθρώπους αυτής της γλώσσας.

Αν θέλετε να σπουδάσετε και εσείς στο University of Reading μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον αντιπρόσωπο του πανεπιστημίου, Global Education, στα τηλέφωνα 22780250 ή 22785022

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending