fbpx

Greece’s Next Top Model: Αυτές είναι οι κύριες σκέψεις & αντιδράσεις που έχουμε όλοι!

Χρόνια περιμέναμε να παρακολουθήσουμε ξανά το Greece’s Next Top Model (GNTM) και το όνειρο μας έγινε πραγματικότητα. Ξεκίνησε και μαζί του ξύπνησαν οι παιδικές-εφηβικές μας αναμνήσεις.

Πολλά άλλαξαν, η παραγωγή είναι φανερά καλύτερη και αυτό που ψάχνουν είναι εντελώς διαφορετικό απ’ ότι έψαχναν πριν μια δεκαετία– μιας και τα standards της μόδας και τα πρότυπα ομορφιάς άλλαξαν.

Δες τις αντιδράσεις και τα σχόλια μας για τη συγκεκριμένη εκπομπή:

1
Πού είναι ο Κοτέντος;

Τα social media πήραν φωτιά. Φαίνεται ότι αν κάποιος λείπει από το φετινό GNTM αυτός είναι ο Κοτέντος.

Τον Χριστόφορο Κοτέντο τον αγαπούσαμε (και τον αντιπαθούσαμε ταυτόχρονα). Υπήρξε εκκεντρικός αλλά ειλικρινής και μας λείπουν πολύ οι ατάκες του.

Κοτέντο γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα!

2
Steve Harvey Vs Δημήτρης Σκούλος: Βρες τις διαφορές!

Πες μου ότι δεν είμαι η μόνη που πιστεύω ότι ο Δημήτρης Σκούλος είναι ο Steve Harvey στα νιάτα του. Στο αρκετά πιο… ξινό βέβαια αφού, από τα πρώτα κιόλας επεισόδια πολλοί τον αντιπάθησαν.

Από τη μια προσπαθεί να μας πείσει ότι προτιμά την φυσική ομορφιά και ότι πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας έτσι όπως είναι, και από την άλλη κατακρίνει κοπέλες και τις κάνει να κλαίνε με τα καυστικά του σχόλια.

Μας μπέρδεψε. Τελικά είναι υπέρ του να αγαπάμε τον εαυτό μας έτσι όπως είμαστε, ή πιστεύει ότι αυτό είναι δικαίωμα μόνο των “αντικειμενικά” ωραίων ανθρώπων;

3
Η γνώμη μας για τον Άγγελο Μπράτση

Ο πιο αντικειμενικός κριτής! Λέει τη γνώμη του έτσι όπως τη σκέφτεται, χωρίς όμως να προσπαθεί να μειώσει ή να πληγώσει τα κορίτσια. Όμως κάτι μας θυμίζει και αυτός.

Όχι η εμφάνιση του, αλλά η φωνή του! Πολλοί λένε ότι μιλάει σαν τον Σπύρο στη σειρά «Στο Παρά 5», στο επεισόδιο που ντύθηκε αρκούδα. Όπως και να έχει, εμείς τον αγαπάμε.

4
Άλλαξαν τα πρότυπα ομορφιάς!

Βλέπουμε ότι φέτος πήγαν κορίτσια με πιο υγιές σώμα και τους κριτές να το επικροτούν– σε σχέση με τα προηγούμενα “Next Top Model”, που έλεγαν σε πολύ αδύνατα κορίτσια να χάσουν βάρος.

Όμως, θες η μόδα των Kardashiansθες το Instagram και όσα βλέπουμε εκεί, πολλά κορίτσια ήρθαν  με… υαλουρονικό οξύ στα χείλη, προσθετική στήθους και ψεύτικες βλεφαρίδες.

Κρίμα, γιατί κάποιες εξωτερικές επεμβάσεις στο σώμα μας δεν μπορούμε να τις αλλάξουμε και τα κορίτσια φαίνεται ότι ήταν πιο όμορφα και πριν από αυτές.

Εσένα ποια είναι η γνώμη σου για το φετινό GNTM; Γράψε μας σε comment!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending