fbpx

Mamika Dog Grooming: To νέο κατάστημα για την περιποίηση του σκύλου σου στο κέντρο της Λευκωσίας!

Στην οδό Μιχαλακοπούλου 1Β, πάροδο Κένεντυ, έναντι του Orange Shop στο κέντρο της Λευκωσίας, λειτουργεί εξειδικευμένο κατάστημα για την περιποίηση του σκύλου σου. Παρέχονται υπηρεσίες λουσίματος και κουρέματος σκύλων από προσοντούχο και έμπειρο ειδικό. Χρησιμοποιούνται πολύ καλής ποιότητας προϊόντα και πάντοτε τα κατάλληλα για τις ανάγκες του τριχώματος του σκύλου σου. Το κατάστημα λειτουργεί με ραντεβού και είναι ανοικτό καθημερινές εκτός Τετάρτης, μεταξύ των ωρών 3:00-7:00μμ και Σάββατο από τις 8:00πμ.-6:00μμ.

Μια επίσκεψη στο κατάστημα θα σε πείσει τόσο εσένα για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχονται όσο και το αγαπημένο σου τετράποδο. Τον χώρο χαρακτηρίζουν η όμορφη ατμόσφαιρα, η μοντέρνα διακόσμηση και η καθαριότητα. Λίγα μόνο λεπτά χρειάζεται κανείς για να διαπιστώσει την πολύ φιλική προσέγγιση του Κώστα (groomer) και την οικειότητα που δημιουργεί με το σκύλο σας! Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην ψυχολογία του σκύλου κατά τη διάρκεια της περιποίησης του, γι’ αυτό, αφιέρωσε αρκετό χρόνο για την ολοκλήρωση του ραντεβού σου.

Είναι σύνηθες ένα ραντεβού για λούσιμο, το οποίο περιλαμβάνει καθαρισμό αυτιών και κόψιμο νυχιών να διαρκεί 1 με 1,5 ώρα (αναλόγως του μεγέθους/τριχώματος του σκύλου) ενώ για κούρεμα, το ραντεβού αναμένεται να διαρκέσει περίπου 1,5 με 2 ώρες (το οποίο περιλαμβάνει και λούσιμο). Ρωτήσαμε και για τις τιμές των υπηρεσιών που προσφέρονται και αυτές είναι πολύ ελκυστικές.

Bεβαιώσου ότι θα εξασφαλίσεις την κάρτα μέλους σου για να επωφεληθείς δωρεάν ραντεβού λουσίματος με κάθε 4 λουσίματα που λαμβάνεται ή 2 κουρέματα, ενώ δωρεάν ραντεβού λουσίματος προσφέρεται και για όποιον συστήσει φίλους που λαμβάνουν τις υπηρεσίες του καταστήματος.

Εντύπωση προκαλούν και οι προσφορές που αφορούν σε ιδιοκτήτες 2 σκύλων, όπου για τον 2ον λαμβάνουν έκπτωση 50% ενώ ιδιοκτήτες 3 σκύλων, λαμβάνουν τις υπηρεσίες για τον 3ο εντελώς δωρεάν. Η προσφορά που αφορά στους ιδιοκτήτες 4+ σκύλων είναι πολύ ελκυστική αφού όταν παρασχεθούν οι υπηρεσίες του καταστήματος και στους 4+, παρέχεται έκπτωση ύψους 40% στο λογαριασμό σας!

Στο κατάστημα μπορεί επίσης κάποιος να προμηθευτεί και ειδικά προϊόντα για σκύλους όπως shampoo, conditioners, hair sprays, ear/eye wipes, colognes καθώς επίσης να διαλέξει από μικρή συλλογή collars, leashes και dog toys!


Διεύθυνση: Οδός  Μιχαλακοπούλου 1Β, 1075 Λευκωσία (πάροδος Λεωφ. Κέννετυ, ύψος καταστήματος PopLife, έναντι καταστήματος/boutique Αποέλ)

Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινές 3:00-7:00μ.μ. (εκτός Τετάρτης) & Σάββατο 8:00π.μ. – 6:00μ.μ.

Τηλέφωνο: 70003320

Facebook: Mamika doggrooming

Instagram: @mamika_dog_grooming


Στο Mamika Dog Grooming αγαπούν αυτό που κάνουν και αυτό ΦΑΙΝΕΤΑΙ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending