fbpx

#ΒΟΤΒ: 5 τρόποι που οι φοιτητές μπορούν να «βγάλουν το θηρίο» από μέσα τους!

Το να φοιτάς στο πανεπιστήμιο δεν είναι εύκολο πράγμα. Υπάρχει μεγάλη πίεση από τα μαθήματα, εργασίες και εξετάσεις.

Για πρώτη φορά βρίσκεσαι μακριά από το σπίτι σου και είσαι τελείως ανεξάρτητος/η. Όμως, τίποτα δεν σου ρίχνει το ηθικό και είσαι συνέχεια έτοιμος/η για τα πάντα!

Γι’ αυτό κι εμείς έχουμε μαζέψει 5 τρόπους που πιστεύουμε πως οι φοιτητές θα βγάλουν το θηρίο από μέσα τους για την καινούρια ακαδημαϊκή χρονιά.

Δες τους πιο κάτω:

1
Πρωτοτυπία στα social media!

Τα social media παίζουν μεγάλο ρόλο στη ζωή σου. Αν κάποιος ξέρει να τα χειρίζεται πολύ καλά, είσαι εσύ, καθώς σπουδάζεις.

Πάντα το περιεχόμενο που ανεβάζεις είναι άκρως διασκεδαστικό! Έχουμε όλοι δει τα stories σου όταν κοντεύουν οι εξετάσεις, αφού είναι ένας τρόπος που μπορείς να δώσεις λίγο χιούμορ στην έντονη αυτή περίοδο.

Είσαι πάντα ενημερωμένος/η για τα τελευταία trends που υπάρχουν στα social media και το περιεχόμενο είναι άφθονο!

2
Πρωτότυποι και ξεχωριστοί τρόποι διαβάσματος!

Σαν φοιτητής έχεις τα “στέκια” σου που πηγαίνεις για  διάβασμα. Μπορεί να συγκεντρώνεσαι καλύτερα όταν πηγαίνεις σε μία καφετέρια, στο σπίτι μόνος ή μαζί με παρέα.

Εσύ είσαι διαφορετικός από κάθε άλλο φοιτητή και συνεχώς βλέπουμε ολοένα και περισσότερες “στρατηγικέςδιαβάσματος που σε βοηθούν να μάθεις όσα παραπάνω μπορείς.

Αν και ο τρόπος διαβάσματος σου είναι διαφορετικός, παραμένει αποτελεσματικός αν οι βαθμοί φέρουν ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα!

3
Να μη μείνουν έστω ούτε ένα μάθημα ανά εξάμηνο!

Σαν φοιτητής που είσαι, σίγουρα θα υπάρχουν μαθήματα που δεν θα σου αρέσουν και πολύ.

Ένας από τους στόχους που έχεις, είναι να περάσεις τα συγκεκριμένα μαθήματα, αφού τα πιο “αγαπητά” μαθήματα, τα έχεις παρασμένα “πανεύκολα” και χωρίς κόπο.

Από εργασίες και παρουσιάσεις μέχρι τις εξετάσεις, αφιερώνεις μέρες και νύχτες έτσι ώστε να περάσεις το συγκεκριμένο μάθημα γιατί το να το έχεις ξανά, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ!

4
Διασκέδαση εντός και εκτός Πανεπιστημίου!

Αν υπάρχει ένας τομέας που “λάμπεις“, είναι η διασκέδαση! Είναι η διέξοδος σου από την πίεση των μαθημάτων και αναμφίβολα ένα κομμάτι της φοιτητικής ζωής.

Συνηθισμένοι προορισμοί σου για νυκτερινή διασκέδαση είναι τα clubs, μπουζούκια και μουσικές σκηνές.

Μπορείς να βρεις διασκέδαση και events που γίνονται στον χώρο του πανεπιστημίου, όπως βραδιές ομίλων, εκδρομές και welcome parties στα οποία, σίγουρα θα περάσεις τέλεια!

5
Δουλειά για εμπειρία και οικονομική ανεξαρτησία

Το πιο βασικό προσόν που ζητάνε οι εργοδότες μετά το πανεπιστήμιο είναι η εμπειρία. Αλλά αν μόλις έχεις τελειώσει το πανεπιστήμιο πώς θα βρεις την εμπειρία; Εσύ το έχεις σκεφτεί και έχεις προνοήσει.

Βρίσκεις μια part-time δουλειά, όπου μπορείς τουλάχιστον να αποκτήσεις μερική εμπειρία, θα δείξεις στους μελλοντικούς εργοδότες ότι έχεις όρεξη για δουλειά αφού δούλευες παράλληλα με τις σπουδές σου και θα βγάζεις και κάποια λεφτά!

Για να γίνει όμως αυτό, χρειάζεται πολλή όρεξη, τεράστια θέληση και μεγάλο πείσμα! Καλή τύχη!


Εσύ φέτος… How Do You Bring Out Your Beast;

Μην ξεχνάς να χρησιμοποείς το #BOTB στις φοιτητικές σου φωτογραφίες!


Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending