fbpx

#LifeStories: Ενθαρρύνοντας και ενδυναμώνοντας τους νέους μέσα από επιτυχημένες ιστορίες ζωής!

Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου έχει αναλάβει την ευρωπαϊκή πρωτοβουλία Erasmus+ “Network of Role Models”, η οποία αποσκοπεί στην προώθηση κοινών ευρωπαϊκών αξιών, όπως η δημοκρατία, η αλληλεγγύη και ο σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, μέσα από την προβολή της ζωής και της δράσης συγκεκριμένων ανθρώπων Role Models, οι οποίοι βοηθούν στην προώθηση μιας κοινωνίας χωρίς αποκλεισμούς.

Η πρωτοβουλία “Network of Role Models” υλοποιείται στην Κύπρο μέσω της πρωτοβουλίας #LifeStories, η οποία στοχεύει στην έμπνευση και ενδυνάμωση των νέων μέσα από την παρουσίαση της ζωής ανθρώπων που κατάφεραν να πετύχουν στη ζωή τους, παρά τις διακρίσεις ή τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν, ή ανθρώπων των οποίων η δουλειά έχει εμψυχώσει άτομα με μεταναστευτικό υπόβαθρο.

Η πρωτοβουλία #LifeStories τρέχει από τον Ιούλιο και θα διαρκέσει μέχρι τον Δεκέμβριο 2018. Ειδικότερα, μέσα από παρουσιάσεις, εμπνευσμένες ομιλίες, μουσική, τέχνη, εργαστήρια γιόγκα και γυμναστικής, η πρωτοβουλία #LifeStories θα παρουσιάσει τις ιστορίες αυτών των ανθρώπων Role Models που έχουν επιλεγεί με βάση τη σημασία του έργου τους και της συνεισφοράς τους στην κοινωνική ένταξη των μεταναστών στην Κύπρο.

Μέχρι στιγμής η πρωτοβουλία #LifeStories έχει συμμετάσχει σε διάφορα μεγάλα καλοκαιρινά φεστιβάλ μουσικής και τέχνης, παρέχοντας διαδραστικά εργαστήρια μουσικής και γιόγκα. Επίσης, έχει διοργανώσει εργαστήρια για νέους με σκοπό την ευαισθητοποίηση και ενσυναίσθηση ως προς τις περιθωριοποιημένες ομάδες που υπάρχουν στην Κύπρο.

Μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου, η πρωτοβουλία #LifeStories θα συμμετάσχει σε εκδηλώσεις, συνέδρια και σχολικές δράσεις με σκοπό την ενημέρωση και επιμόρφωση των νέων και διάφορων φορέων για την αξία και σημασία μιας κοινωνίας χωρίς αποκλεισμούς.

Στα πλαίσια της πρωτοβουλίας #LifeStories, τα Role Models που συμμετέχουν, μοιράστηκαν μαζί μας πληροφορίες, απόψεις και μηνύματα που αφορούν τα άτομα με μεταναστευτικό υπόβαθρο. Παρακολουθήστε το σύντομο φιλμάκι το οποίο ετοιμάστηκε για να μάθετε περισσότερα!

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον σκοπό της πρωτοβουλίας #LifeStories, την αξία της και τη συνεισφορά της στους νέους, όπως αυτές έχουν αποτυπωθεί από τον Εκτελεστικό Διευθυντή του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, κ. Μενέλαο Μενελάου, καθώς και να παρακολουθήσετε άλλα βίντεο στα οποία τα Role Models μοιράστηκαν μαζί μας σχετικές πληροφορίες, απόψεις και μηνύματα, μπορείτε να επισκεφτείτε το κανάλι μας στο YouTube.

Επιπλέον, για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στο lifestories@csicy.com ή ακολουθήστε μας στις σελίδες FacebookInstagram και Youtube!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending