fbpx

Οι Παπιγιόν Band ετοιμάζουν δυναμικό comeback!

Μετά από το super επιτυχημένο καλοκαιρινό Music Tour με την μπύρα Alpha σε όλο το νησί, οι Παπιγιόν επιστρέφουν πιο δυναμικά από ποτέ!

Η εκρηκτική μπάντα φροντίζοντας να περιλαμβάνει στο ρεπερτόριό της τραγούδια για κάθε γούστο, επιλέγει αυτά που αγαπάμε περισσότερο και από τις 12 Οκτωβρίου 2018, ξεκινά τις εμφανίσεις της στη σκηνή του DownTown Live στη Λευκωσία, κάθε δεύτερη Παρασκευή βράδυ.

Παράλληλα, στις 2 Νοεμβρίου ετοιμάζεται για μια μοναδική βραδιά στο OLa Ελληνικά στη Λεμεσό, παρουσιάζοντας ένα ξεχωριστό ρετρό πρόγραμμα με τραγούδια του παρελθόντος που όλοι αγαπήσαμε!

Από τη δημιουργία τους το καλοκαίρι του 2012, οι Παπιγιόν Band συνεχίζουν να δημιουργούν ακατάπαυστα. Έχοντας βραβευθεί ως Καλύτερο Κυπριακό Συγκρότημα στα πρώτα MAD Music Awards by Cytamobile Vodafone το 2015, νιώθουν ότι είναι ευθύνη τους να εξελίσσουν τη μουσική τους, προσφέροντας ποιοτική ψυχαγωγία στο κυπριακό κοινό, που τόσο αγαπούν. Επίσης το 2015, το συγκρότημα συνόδευε τους διαγωνιζόμενους των shows του Mega Κύπρου DanSing Junior και DanSing for you 5.

Στα δεύτερα Mad Awards, το 2016 το συγκρότημα κλήθηκε να παρουσιάσει ένα αφιέρωμα στον Αντώνη Ρέμο, πλάι στον Hovig, ενώ το 2017 τους βρήκε να συμμετέχουν επί σκηνής στην παράσταση Ένα Θρίλερ Μιούζικαλ, κατά το οποίο πέραν της εμφάνισής τους, είχαν και ρόλο παραγωγής αλλά και σύνθεσης και ενορχήστρωσης των τραγουδιών της.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, αποτέλεσαν την επιλογή της Μπύρας Alfa και μαζί πραγματοποίησαν τα Alfa Music Tours σε όλο το νησί, με δεκάδες εμφανίσεις σε γνωστά στέκια.

Τώρα οι Παπιγιόν επιστρέφουν, για να δώσουν για άλλη μια σεζόν χρώμα και ήχο στις νύχτες μας!

Οι Παπιγιόν Band αποτελούνται από τους:

  • Άγγελο Αυγουστή – Τραγούδι
  • Κωνσταντίνο Κυριάκου – Τραγούδι
  • Χρίστο Χόπλαρο – Κιθάρα
  • Στέλιο Γερασίμου – Keyboards
  • Πέτρο Κκάλλη – Drums

Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στο τηλέφωνο 99810011.

Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending