fbpx

Δες τι κάνει την Carlsberg τόσο ξεχωριστή στην Κύπρο!

Η μπύρα Carlsberg βρίσκεται για χρόνια στην κυπριακή αγορά και είναι η αγαπημένη επιλογή για πολλές παρέες! Σκέφτηκες όμως ποτέ γιατί η Carlsberg είναι τόσο ξεχωριστή στην Κύπρο;

Η Κύπρος, το 1968, έγινε η πρώτη χώρα παγκοσμίως που πήρε έγκριση για ζυθοποίηση εκτός Δανίας. Από τότε ξεκίνησε, εδώ στη χώρα μας, η παραγωγή και η διανομή της ίσως καλύτερης μπύρας στον κόσμο, αλλάζοντας ταυτόχρονα τα δεδομένα και την ιστορία της μπύρας στην Κύπρο.

Μέχρι σήμερα το ζυθοποιείο της Carlsberg είναι το μόνο στην Κύπρο που παράγει 100% all malt μπύρα. Περιέχει δηλαδή 100% καθαρή βύνη κριθαριού. Το μυστικό της συστατικό που κρατούν επτασφράγιστο για δεκαετίες είναι ο μοναδικός της λυκίσκος, γνωστός ως Carlsberg Aroma Hop.

Η Carlsberg παράγεται από 100% φυσικά συστατικά. Η γεύση του λυκίσκου και της βύνης σε συνδυασμό με το πράσινo χαρακτηριστικό μπουκάλι, προσφέρουν τη γεύση που την κάνει ευρέως γνωστή και αναγνωρισμένη!

Η κυπριακή Carlsberg που παράγεται και συσκευάζεται στην Κύπρο βραβεύτηκε 3 φορές ως η καλύτερη μπύρα Carlsberg στον κόσμο από όλα τα ζυθοποιεία Carlsberg παγκοσμίως, και αυτό δείχνει γιατί είναι τόσο ξεχωριστή!

Φυσικά, το τι κάνει την Carlsberg να ξεχωρίζει στην Κύπρο δεν είναι μόνο η μοναδική της γεύση, δεν είναι μόνο η βαθιά ιστορία της και η συνεχής πρωτοπορία της. Η Carlsberg είναι τόσο ξεχωριστή γιατί όλα αυτά τα χρόνια μοιράζεται μαζί με όλους εμάς χαρές, λύπες και ιδιαίτερες στιγμές. Βρίσκεται σε κάθε τραπέζι, σε κάθε γιορτή, σε κάθε σπίτι, κάθε φορά που λέμε “στην υγειά σου”!

Η Carlsberg Κύπρου βρήκε τον τρόπο να είναι μαζί μας όταν μοιραζόμαστε συναισθήματα και εμπειρίες. Έγινε μέρος κάθε δικής μας ιστορίας, όπως λέει και το νέο διαφημιστικό σποτ που πιθανό να είδες.

Τώρα που γνωρίζεις γιατί η Carlsberg είναι τόσο ξεχωριστή στην Κύπρο… Στην υγειά σου!

Δες την 50χρονη πορεία της Carlsberg Κύπρου στο www.50xroniacarlsberg.com
Ακολούθησε την Carlsberg Cyprus σε Facebook και Instagram!
Κάνε subscribe στο YouTube Channel της Carlsberg Cyprus.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending