fbpx

5 Κύπριοι φοιτητές μας είπαν ποιο είναι το χειρότερο τους μάθημα (και γιατί)!

Ακόμα κι αν έχουμε επιλέξει να σπουδάσουμε αυτό που πάντα λαχταρούσαμε από μικρά παιδάκια, ακόμα κι αν το πάθος που έχουμε για αυτό το όνειρό μας φτάνει στο ζενίθ, πάντα -μα πάντα- θα υπάρχει κάτι που στο τέλος θα μας τα χαλάει όλα.

Σε όλους τους κλάδους λοιπόν, υπάρχει ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ που κανένας από εμάς δεν έχει συμπαθήσει. Όλοι μας, με τη λήξη των σπουδών μας, θα διαγράψουμε από τη φοιτητική μας memory card, την ύπαρξη αυτού του μαθήματος.

Μερικές φορές, μπορεί και οι ίδοι καθηγητές να έχουν δημιουργήσει αυτό το αίσθημα στους φοιτητές, δηλαδή το να μη θέλουν να πατήσουν το πόδι τους ξανά στο συγκεκριμένο μάθημα.

Εμείς βρήκαμε 5 φοιτητές και τους ρωτήσαμε να μας πουν το χειρότερο τους μάθημα (και γιατί)!

1
Δημήτρης, 22 χρονών

  • Σπουδάζω Φωτογραφία στο University of Bolton. Ήταν είναι και θα είναι το πάθος μου για μια ζωή η φωτογραφία. Αυτό όμως που μου τη σπάει πολύ και με ξενερώνει στο πανεπιστήμιο είναι η θεωρία της. Μπορεί επειδή δεν είμαι θεωρητικός τύπος, αλλά περισσότερο πρακτικός. Προτιμώ να είμαι όλη μέρα στα dark rooms, παρά να διαβάζω τόμους θεωρίας για τη Φωτογραφία“.

2
Μαρία, 20 χρονών

  • “Σπουδάζω Business στο University of Salford, η διοίκηση επιχειρήσεων ήταν πάντοτε αυτό που ήθελα για τη Μαρία – πάντα είχα ηγετικές ικανότητες. Παρόλο που είναι γενικά μία δύσκολη σπουδή, ένα από τα μαθήματα που δεν συμπάθησα από την αρχή ήταν το Finance. Πίστευα ότι θα με διευκόλυνε αλλά αντιθέτως, έκαμε μου τη ζωή μου ποδήλατο!”

3
Δανάη, 21 χρονών

  • Είμαι φοιτήτρια Φαρμακευτικής στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, και ένα από τα μαθήματα που δεν έχω συμπαθήσει είναι η Φαρμακοεπαγρύπνηση και η Μεθοδολογία της Έρευνας. Γενικά, ο κόσμος της Φαρμακευτικής είναι περίπλοκος, αλλά καθημερινά νιώθω την ανάγκη να μάθω περισσότερα. Στα συγκεκριμένα μαθήματα όμως, όλα μου φαίνονται… αλαμπουρνέζικα!”

4
Iωάννα, 23 χρονών

  • Σπουδάζω Δημοσιογραφία στο Frederick και το μάθημα που απεχθάνομαι είναι της Αθλητικογραφίας για τους εξής 2 λόγους: δεν πάω καθόλου τον καθηγητή, γιατί είναι φανατικός με το ποδόσφαιρο και εν καταλάβω ΓΡΙ που αθλητικά!”

Εσένα ποιο είναι το χειρότερο σου μάθημα στο πανεπιστήμιο και γιατί; Γράψε μας σε comment!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending