fbpx

5 φοιτητικά στέκια που θα θες να πας φέτος (αν δεν πήγες ακόμη)!

Κάθε φοιτητής που σέβεται τον εαυτό του, έχει σίγουρα ένα τόπο όπου πάει συνέχεια με την παρέα του.

Είτε για να διαβάσει (ή να κάμει πως διαβάζει για να φκάλει story), για να πιει ένα καφέ / ένα ποτό, ή να πάει για brunch (είχες και στο χωρκό σου brunch;!).

Αυτό το άρθρο είναι για ‘σένα που δεν έχεις στέκια ή απλά θέλεις να πας και κάπου αλλού.

Δες τα πιο κάτω:

1
Gloria Jeans (Παγκύπρια)

Προσωπικά, το αγαπημένο μου café, που πηγαίνω πάντα με την παρέα μου.  Είναι κατάλληλο όταν θέλεις να διαβάσεις (πλησιάζουν και οι ενδιάμεσες), να κάνεις εργασίες για το Πανεπιστήμιο ή να χαλαρώσεις από το πολύ διάβασμα (λέμε τώρα…).

Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα πολλά καταστήματα που υπάρχουν στην Κύπρο σε όλες τις επαρχίες.

Σου προτείνω να δοκιμάσεις το crème brullee chiller με σαντιγίΤέλειο!!

2
Kozeri Bar & Restaurant (Λευκωσία)

Βρίσκεται στο κέντρο της Λαϊκής Γειτονιάς, απέναντι από το Λεβέντειο Δημοτικό μουσείο.  Είναι γνωστό για τις βελγικές -κυρίως- μπύρες και σερβίρει και φαγητά σχάρας με αμερικάνικη ταυτότητα, όπως burgers.

To Kozeri διαθέτει θεματικά δωμάτια Rock, Main room, Vintage και Game room.  Στο χώρο ξεχωρίζεις handmade κατασκευές, συλλογή παλιών αντικειμένων και διάφορα έργα τέχνης, που είναι όλα φτιαγμένα από τον ιδιοκτήτη.

Αν είσαι λάτρης του ναργιλέ, τότε αυτό το μέρος είναι κατάλληλο για ‘σένα, αφού μπορείς να βρεις ναργιλέ σε πολύ προσιτή τιμή.

3
Rokoko (Λευκωσία)

Αν είσαι λάτρης της ιταλικής κουζίνας, όπως εγώ, τότε σου προτείνω να πας στο Rokoko. Εκεί μπορείς να επιλέξεις να φας pizza ή φρεσκοφτιαγμένες μακαρονάδες, ενώ απολαμβάνεις χαλαρή μουσική από funky jazz covers της δεκαετίας των ’80s, αλλά και πιο σύγχρονη μουσική.

Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει από τα άλλα ιταλικά εστιατόρια είναι οι προσιτές του τιμές. Σου προτείνω να δοκιμάσεις το καλτσόνε νουτέλας, το οποίο είναι απόλαυση!

4
Estrella (Λεμεσός, Πάφος, Λάρνακα)

Μπορεί να ξεκίνησε να λειτουργεί στην Κύπρο εδώ και ένα χρόνο, ωστόσο αποτελεί τον must χώρο για brunch από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.  Βρίσκεται στην αυλή του Maximos Plaza (κόμβος Αγίου Νικολάου) στην Λεμεσό.

Εκεί μπορείς να απολαύσεις ομελέτες, πενιρλί, pizza και pancakes.  Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι οι πολύ προσιτές τιμές του μενού του, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάνει εκπτώσεις στην ποιότητα.

Μετά την επιτυχία τους πρώτου καταστήματος, άνοιξε τις πόρτες του στην Πάφο και στη Λάρνακα.

5
Dstrkt (Λάρνακα)

Αποτελεί ένα από τα top στέκια της πλατείας Ερμού στη Λάρνακα. Σου προσφέρει μεσημεριανό, ένα απογευματινό καφέ, γεύμα για το βράδυ ή αν προτιμάς ένα χαλαρό ποτό το βράδυ.

Και το καλύτερο; Αργά το βράδυ μπορείς να χορέψεις και να διασκεδάσεις με DJs που θα παίζουν μόνο επιτυχίες.

Εσύ ποιο θα ήθελες να επισκεφτείς πρώτα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending