fbpx

Αυτές ήταν οι 5+1 παιδικές σειρές που δεν χάναμε επεισόδιο όταν ήμασταν μικροί!

Όλοι μας όταν ήμασταν μικροί ξυπνούσαμε από τις 6 το πρωί για να προλάβουμε να δούμε τις αγαπημένες μας παιδικές σειρές.

Πάντα αποτελούσαν κομμάτι της παιδικής μας ηλικίας. Μια παιδική ανάμνηση που για πάντα θα αναπολούμε.

Δες πιο κάτω όλα όσα σου μαζέψαμε:

1
Barney

screenrant.com

Πρώτος και καλύτερος ο BARNEY. Όλα τα παιδιά των ’90s μεγαλώσαμε με τον πολυαγαπημένο μας μοβ δεινόσαυρο, τον οποίο παρακολουθούσαμε μανιακά που τις το χάραμα.

Εεε, υπάρχουν τζιαι κάποιοι από εμάς που ακόμα βλέπουμε αυτή τη σειρά με κάθε ευκαιρία που μας δίνεται, αν και δεν το παραδεχούμαστε.  “Θωρεί το μωρό…. εν να το αλλάξω τώρα”. 

Άφισ’ τo που ξέρουμε πόξω όλο το τραγούδι των υποτίτλων “ Μ’ αγαπάς, σ’ αγαπώ, θέλω αλήθεια να σ’ το πω, μια αγκαλιά και ένα φιλάκι σου γλυκό, λένε πάντα σ ‘αγαπώ….”. 

2
Pokemon

towardsdatascience.com

Μεγάλη αγάπη αυτό το cartoon… Όι κάρτες, όι τάπες, όι φανέλες… Ως τζιαι σχολικά φάιλς είχαμε. Ούτε σπόνσορες της παιδικής μας ηλικίας να ήταν!

3
Winnie the Pooh

clementoni.com

Στο άκουσμα αυτής της σειρά πάντα θυμούμαστε τη φατσούα του Winnie, ε τζιαι φυσικά να κρατά ένα δοχείο μέλι.

Μέσα από τον Winnie the Pooh μάθαμε πολλά, αφού κάθε επεισόδιο άφηνε ένα όμορφο μήνυμα. Μα πάνω από όλα μας έμαθε να αποδεχόμαστε τη διαφορετικότητα, τον εαυτό μας και τους γύρω μας.

Φυσικά ούλλα τούτα εξαιτίας της κλασικής του ατάκας:  “I am short, fat and proud of that” – Winnie the Pooh

4
Mr. Bean

amazon.co.uk

Ένα cartoon το οποίο αν και κυκλοφόρησε το 2002, το αγαπήσαμε ιδιαίτερα. Η βουβή παιδική σειρά με τις περιπέτειες του Mr. Bean είχε καθιερωθεί ως μέρος της πρωινής ρουτίνας μας τα Σαββατοκύριακα.

5
Scooby Doo

flipscreened.com

Για όλα τα περιπετειώδη και μυστηριώδη παιδιά των ’90s, ο Scooby Doo ήταν μια παιδική σειρά που ΕΝ εχάναμε επεισόδιο.

Πάντα ένα νέο μυστήριο τζιαι ένα έγκλημα το οποίο έπρεπε να λύσουν… Έτο πώς εκαταλήξαμε ούλλοι σήμερα να θωρούμε Criminal Minds, CSI τζιαι NCIS. Τα παιδικά ερεθίσματα φταιν.

6
Garfield

laurasambitiouswriting.wordpress.com

Η σειρά του Garfield ήταν και θα είναι για όλους εμάς που αγαπάμε –ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ– το φαγητό…. Είδωλο ζωής ο γατούλης.

Αν και αποτελεί μια πιο παλιά σειρά του 1978, έχει καταφέρει να επιβιώσει στο πέρασμα του χρόνου. Κάθε επεισόδιο σου προσφέρει πολύ γέλιο άλλα άνοιγε σου τζιαι την όρεξη για… ιταλική κουζίνα. Ιδιαίτερα Λαζάνια και Πίτσα που από τον VITO.

Νομίζω αν αρκέψουμε κουβέντα για την παιδική μας ηλικία τζιαι μιλούμε για cartoons, η συζήτηση εν σταματά, γιατί η λίστα εν ατέλειωτη.

Ποια ήταν η δική σου αγαπημένη παιδική σειρά;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending