fbpx

Εγκαίνια σχολής Nicosia Krav Maga Chris IKMF!

Την 1η Οκτωβρίου 2018, άνοιξε τις πόρτες της η σχολή Nicosia Krav Maga Chris IKMF, που βρίσκεται στην Λεωφόρο Κυριάκου Μάτση 16, στην Παλλουριώτισσα, Λευκωσία.

Το Krav Maga, είναι ένα σύστημα αυτοάμυνας που διδάσκει τον εκπαιδευόμενο πως να αποφύγει, να αντιμετωπίσει και να ξεπεράσει όλων των ειδών επιθέσεις και περιστατικά βίας. Εκείνο που το κάνει να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες πολεμικές τέχνες είναι πως οι τεχνικές που διδάσκονται από το Krav Maga είναι πολύ πιο πρακτικές και εφαρμόσιμες σε αληθινές συνθήκες όπως, επιθέσεις στον δρόμο, στο χώρο εργασίας, στο σπίτι κ.τ.λ.

Μέσα από το εκπαιδευτικό σύστημα του Krav Maga και την διδακτική μεθοδολογία πηγάζουν η αυτοάμυνα, η αυτοπροστασία, η ικανότητα μάχης και αναμέτρησης, επιτρέποντας έτσι στον ασκούμενο να ενεργοποιεί και να χρησιμοποιεί τα φυσικά του ένστικτα.

Οι πρακτικές και τα οφέλη του Krav Maga, είναι κατάλληλα για άντρες, γυναίκες και παιδιά που θέλουν να αναπτύξουν επίγνωση στην προφύλαξη των κινδύνων, αυτοπεποίθηση, άριστη φυσική κατάσταση, αντοχή, και ακρίβεια στον συγχρονισμό μέσα από μια σειρά από ασκήσεις ενδυνάμωσης και εντατικής εκπαίδευσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφές:
Εκπαιδευτής: Χριστόφορος Χριστοφή / Τηλ: 99663143
Λεωφόρο Κυριάκου Μάτση 16, στην Παλλουριώτισσα – Λευκωσία
Facebook
Δεκτά παιδιά από 10 χρονών και άνω.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending