fbpx

Αυτό είναι το νέο cool app για εύκολες πληρωμές που πρέπει να έχεις στο κινητό σου!

Το πρώτο mobile wallet app έφτασε στην Κύπρο! Πρόκειται για το sKash, ένα καινοτόμο mobile payment app, που σκοπό έχει να σε διευκολύνει στον τρόπο με τον οποίο κάνεις τις καθημερινές συναλλαγές σου!

Το mobile app φέρνει στην Κύπρο η AstroBank! Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει όμως, είναι ότι μπορούν να το χρησιμοποιήσουν πελάτες κάθε τράπεζας χωρίς περιορισμούς!

Με το sKash μπορείς να κάνεις πληρωμές σε λογαριασμούς, μεταφορές σε άλλα άτομα και αναλήψεις μετρητών εύκολα και γρήγορα. Το app είναι τόσο εύχρηστο και ταυτόχρονα χρήσιμο, που κάθε νέος πρέπει να το έχει στο smartphone του!

Εμείς το χρησιμοποιήσαμε και ενθουσιαστήκαμε, γι’ αυτό σου παρουσιάζουμε κάποια από τα cool features που διαθέτει!

Δες πιο κάτω:

1
Κάνεις εγγραφή πανεύκολα!

Κάναμε εγγραφή στο sKash μέσα σε 3 λεπτά! Μπορείς να κάνεις την εγγραφή σου όπου κι αν βρίσκεσαι, χωρίς να πας στην τράπεζα! Το μόνο που χρειάζεται να έχεις είναι smartphone με κυπριακό αριθμό τηλεφώνου και την ταυτότητα σου.

Κατεβάζεις την εφαρμογή από το App Store για Apple ή το Google Play Store για Android, και ακολουθείς τα απλά βήματα για να ολοκληρώσεις την εγγραφή.

2
Απλό και εύκολο στη χρήση!

Χρησιμοποιώντας το sKash θα καταλάβεις κι εσύ ότι δημιουργήθηκε για τους νέους! Το app είναι πάρα πολύ εύκολο και ευχάριστο στη χρήση. Μπορείς να το συνδέσεις με την κάρτα σου, ή να πιστώνεις ένα χρηματικό ποσό για να κινείσαι. Μετά, με ένα απλό πάτημα μπορείς να μεταφέρεις χρήματα και να κάνεις πληρωμές.

Αν πας για ποτό ή παραγγείλεις φαγητό και σ’ το πληρώσει ο κολλητός σου, δεν χρειάζεται να ανησυχείς αν δεν έχεις μετρητά. Μπορείς να του στείλεις χρήματα μέσω του sKash! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να γράψεις τον αριθμό τηλεφώνου του και το ποσό που θέλεις να στείλεις. Με την ίδια ευκολία μπορεί κάποιος να μεταφέρει χρήματα σε ‘σένα!

Αν μεταφέρεις χρήματα σε άτομα που δεν έχουν ακόμη το sKash, θα λάβουν SMS στο κινητό τους. Το ποσό θα είναι δεσμευμένο για 7 μέρες και μόλις κάνουν εγγραφή θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους.

Το app σου δίνει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι, όπως το υπόλοιπο του λογαριασμού σου και τις συναλλαγές σου.

3
Μπορεί ο καθένας να το χρησιμοποιήσει!

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, το sKash είναι διαθέσιμo για όλο το κοινό όχι μόνο για πελάτες της AstroBank, και αυτό το κάνει να ξεχωρίζει! Δεν είναι απαραίτητο να έχεις τραπεζικό λογαριασμό στην AstroBank. Μπορείς να συνδέσεις το sKash με οποιαδήποτε κάρτα σου (χρεωστική ή πιστωτική) και να ξεκινήσεις να το χρησιμοποιείς άμεσα!

Αυτή η καινοτομία, διευκολύνει τις συναλλαγές ανάμεσα σε πελάτες διαφορετικών τραπεζών. Με το sKash έχεις τη δυνατότητα να στείλεις ή να λάβεις χρήματα από οποιοδήποτε άτομο, ανεξαρτήτως τράπεζας, χωρίς χρέωση.

Σε περίπτωση που θες να κάνεις ανάληψη μετρητών κατευθείαν από το sKash, μπορείς να το κάνεις εύκολα από οποιαδήποτε ATM της AstroBank (και πολύ σύντομα σε ακόμη 300+ σημεία ΑΤΜ), χωρίς τη χρήση κάρτας. Φυσικά, αν έχεις συνδεδεμένο το sKash app με την κάρτα σου, απλά θα μεταφέρεις τα χρήματα από το app πίσω στην κάρτα για να κάνεις ανάληψη από την τράπεζα που σε εξυπηρετεί.

4
Κάνεις τις συναλλαγές σου με ασφάλεια!

Σε θέματα ασφάλειας, το sKash διαθέτει αρκετές παραμέτρους για να σου εγγυάται την ασφάλεια των συναλλαγών σου. Στην αρχή της εγγραφής, το app επιβεβαιώνει τον αριθμό τηλεφώνου σου με την αποστολή SMS.

Όταν κάνεις μια πληρωμή, εισάγεις τον αριθμό τηλεφώνου του ατόμου που δέχεται την πληρωμή και το πόσο της πληρωμής. Αν το άτομο είναι χρήστης του sKash, το όνομα και η φωτογραφία του θα εμφανιστεί στη συσκευή σου για επιβεβαίωση.

Αν δεν είναι χρήστης του sKash, το σύστημα θα του αποστείλει SMS με έναν σύνδεσμο για να κατεβάσει το app. O σύνδεσμος αυτός βασίζεται σε έναν μοναδικό κωδικό, αντίγραφο του οποίου είναι σχεδόν αδύνατο να δημιουργηθεί, περιορίζοντας έτσι την πιθανότητα απάτης.

5
Κάνεις συναλλαγές με άτομα και επιχειρήσεις!

Το sKash σου προσφέρει την άνεση για συναλλαγές με φίλους και συνεργάτες, αλλά και τη δυνατότητα να πληρώνεις τις συναλλαγές σου απευθείας σε επιχειρήσεις που συνεργάζονται με το sKash, οι οποίες θα αυξάνονται συνεχώς.

Για παράδειγμα, αν πας για καφέ στο Costa Coffee, μπορείς απλά να πληρώσεις το ποσό μέσω του sKash, χωρίς να χρειαστείς μετρητά και κάρτες.

Επίσης μπορείς να κάνεις topup κινητών και σύντομα θα μπορείς να πληρώνεις λογαριασμούς κοινής ωφελείας, όπως ηλεκτρισμού και νερού.

Με το sKash, το smartphone σου γίνεται το πορτοφόλι σου! Cool έτσι;

Εσένα πώς σου φαίνεται το πρώτο mobile wallet app στην Κύπρο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending