fbpx

Πραγματοποίησε αμέτρητες ιδέες στα Leroy Merlin με τον νέο κατάλογο “Decoration”!

Το κατάστημα με τις αμέτρητες ιδέες για το σπίτι, Leroy Merlin έρχεται και πάλι κοντά μας, αυτή τη φορά με τον νέο κατάλογο “Decoration”, προσφέροντάς μας περισσότερες ιδέες βάσει των τελευταίων τάσεων διακόσμησης σπιτιού, καθώς και τις υπηρεσίες που θα μας βοηθήσουν να τις πραγματοποιήσουμε.

Πιο συγκεκριμένα, η Leroy Merlin προσφέρει στον κάθε ένα που θέλει να δώσει το δικό του χαρακτήρα στον χώρο του, τη δυνατότητα να δημιουργήσει το δικό του στιλ με ‘ύφασμα στα μέτρα του’, μέσω της υπηρεσίας ραφής υφάσματος. Παίρνοντας απλώς τα μέτρα του χώρου μας, διαλέγουμε το ύφασμα που επιθυμούμε απ’ τις συλλογές του καταστήματος και μέσω της υπηρεσίας ραφής υφάσματος, η ομάδα της Leroy Merlin το κόβει δωρεάν, στα μέτρα μας.

Επίσης, το αγαπημένο κατάστημα μέχρι και τις 14/10 προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ παράδοση προϊόντων μέσω της υπηρεσίας Pick up Points. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι είναι να επισκεφθούν το κατάστημα ή να καλέσουν στο 22473400 και να επιλέξουν ένα από τα 100 σημεία παραλαβής που τους εξυπηρετεί καλύτερα. Η παραγγελία θα είναι διαθέσιμη για παραλαβή εντός 3 ημερών!

Όσοι λοιπόν θέλουν μια ευκαιρία να ανανεώσουν τον χώρο τους, ο νέος κατάλογος ‘Decoration’ που κυκλοφορεί θα τους γεμίσει αμέτρητες ιδέες για το πώς μπορούν να βρουν το στιλ που τους εκφράζει.

Στον νέο κατάλογο θα ανακαλύψουν ιδέες με τις τελευταίες τάσεις όπως: τη rustic που αντιπροσωπεύει μια τέχνη της ζωής, εμπνευσμένη από το αυθεντικό αγροτικό στυλ, το μποέμ στιλ, εμπνευσμένο από πολιτισμούς από διαφορετικές ηπείρους που δίνει στο σπίτι έναν παγκόσμιο έθνικ χαρακτήρα, το πάντα αγαπημένο και επίκαιρο design με μια πιο μίνιμαλ προσέγγιση, το πιο γκλάμουρ στιλ, καθώς και προϊόντα και ιδέες εμπνευσμένες μέσα από την ίδια τη φύση που θα χαρίσουν στον κάθε χώρο, μια δόση φυσικής ομορφιάς.

Η ομάδα της Leroy Merlin είναι πάντα έτοιμη να σχεδιάσει ολοκληρωμένες εξατομικευμένες λύσεις για κάθε έργο. Αν λοιπόν έχετε κάτι στο μυαλό σας το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι κλείσετε ένα ραντεβού καλώντας στα τηλ.: 22473500 και 22473487 για να μάθετε πώς μπορείτε να το πραγματοποιήσετε με το δικό σας προϋπολογισμό και γούστο. Βρείτε την ιδέα που σας εκφράζει στο νέο κατάλογο ‘Decoration’ εντός του καταστήματος και online στο leroymerlin.com.cy κι επισκεφθείτε το κατάστημα για να τη σχεδιάσετε και να την ολοκληρώσετε μαζί με τους ειδικούς της Leroy Merlin.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending