fbpx

5 Κύπριοι μας εξομολογήθηκαν στιγμές όπου άλλα σκέφτηκαν και άλλα είπαν τελικά!

Όπως και να το κάνουμε, δεν έχουμε με όλα τα άτομα την ίδια οικειότητα! Υπάρχουν κάποια άτομα με τα οποία νιώθουμε τόσο άνετα, που ξέρουμε πως μπορούμε να εκφραστούμε όπως θέλουμε χωρίς να παρεξηγηθούμε.

Ε, υπάρχουν και κάποιοι άλλοι με τους οποίους πρέπει να φιλτράρουμε λίγο τις σκέψεις μας πριν τις ξεστομίσουμε. Αυτά είναι τα άτομα που δεν έχουμε και πολύ το θάρρος τους.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, ξέρεις πως αν ανοίξεις το στόμα σου και πεις αυτό που σκέφτεσαι – παρόλο που για ‘σένα είναι αλήθεια – μπορεί να φέρεις σε δύσκολη θέση αυτά τα άτομα, αλλά κυρίως εσένα!  Έτσι, πολλοί προτιμούμε να κρατάμε αυτές τις σκέψεις για τον εαυτό μας και να πούμε κάτι άλλο.

Έτσι, ρωτήσαμε και μάθαμε Κύπριους για διάφορα περιστατικά όπου προτίμησαν να πουν κάτι άλλο, αντί για αυτό που πραγματικά είχαν σκεφτεί.

Δες λοιπόν τι μας είπαν:

1
«Είπα ψέματα επειδή ο άλλος άρεσκεν μου!» – Μ. 19 χρονών

  • “Είχα φκει για καφέ με έναν μιτσή που μου άρεσκε. Αρκέψαμε να μιλούμε για τα tattoo τζιαι έδειξε μου τζιείνα που έκαμε. Ήταν ειλικρινά πολλά ωραία. Το αγαπημένο του, όμως, ήταν κάτω που το μανίκι της φανέλας.  Καθώς ανέβαζε το μανίκι για να το δω, άρκεψε να μου λαλεί πόσο πολλά το αγαπά τζιαι πόση συναισθηματική αξία έσσιει.
    Είχα μεγάλη περιέργεια να δω τι ένει, αλλά μόλις είδα τούτο το tattoo… έφυεν η φάτσα μου! 
    Εν είχα ξαναδεί πιο άθλιο tattoo στη ζωή μου. Ελυπήθηκα τον (εκτός του ότι άρεσκε μου) τζιαι είπα του ότι εν απίστευτα ωραίο! Εσυνέχισε να μου μιλά για το πόσο αγαπά τούτο το tattoo, ενώ εγώ το μόνο που εσκέφτουμουν ήταν: “Τι εν τούτο το έκτρωμα;” 

2
«Τελικά, ίσως έπρεπε να έλεα την αλήθκεια!» – Α. 20 χρονών

  • “Πριν αρκετό τζιαιρό, ήταν στη μόδα κάτι παπούτσια που, προσωπικά, επίστευκα ότι ήταν απαίσια! Το διάστημα τζιείνο είδα μια αρκετά καλή μου φίλη να τα φορεί. Εν εμπορούσα φυσικά να της πω ότι που μέσα μου εσκέφτηκα: “Μα γιατί ούλλες παν όπως τα ρίφκια τζιαι αγοράζουν τα, αφού εν τους παν;”!
    Τη μιτσιά συμπαθώ την πάρα πολλά.  Αντί να μεν πω τίποτε, ήρτε μου να της πω ότι εν ΤΕΛΕΙΑ. Μετά που λλίες μέρες, εφκήκαμε έξω για τα γενέθλια μου τζιαι ήταν καλεσμένη.  Επέμενε πολλά να ανοίξω το δώρο που μου έπιασε. Μαντέψετε τι ήταν! Αννοίω το κουτί τζιαι αντικρίζω τα γέριμα τα παπούτσια. Έδειχνε τόσο ενθουσιασμένη τζιαι αναγκαστικά έπρεπε να το παίξω ενθουσιασμένη τζιαι εγώ.  Τι άλλο να έκαμνα;!

3
«Είπα ψέματα για να γλιτώσω τη μουρμούρα.» – Η. 23 χρονών

  • “Είχα κατεβεί στο περίπτερο τζιαι εσυνάντησα έναν συμμαθητή μου που το λύκειο που είχα να τον δω πολύ τζιαιρό.  Εμίλησα του, εχάρηκε πολλά που με είδε τζιαι ανταλλάξαμε τα νέα μας.
    Ο μιτσής όμως ενόμισε πως έπρεπε να τα πούμε ούλλα μέσα στο περίπτερο. Δεν εσταμάτησε να μιλά για τις σπουδές του. Ήταν μεσημέρι, επύρωννα τόσο πολλά τζιαι το μόνο που εσκέφτουμουν ήταν το φαΐ που έκαμε σπίτι η μάμμα μου.  Έτσι, αναγκαστικά, είπα του τελικά: “Ρε φίλε να κανονίσουμε κανένα καφέ να τα πούμε. Πρέπει να φύω, περιμένουν με στην κλινική. Εγέννησεν η ανιψιά μου!”

4
«Είπα ψέματα σε μια μιτσιά για να της δείξω ότι έχουμε κοινά.» – Δ. 19 χρονών

  • “Πριν λίες μέρες είχαμε φκει μια παρέα για ποτό τζιαι ήταν τζιαι η μιτσιά που μου αρέσκει. Εμιλούσαμε για τις ταινίες που προτιμούμε. Εγώ είμαι πελλαμένος με τα θρίλερ, ενώ η μιτσιά λατρεύκει τις ρομαντικές ταινίες.  Εγώ εν έχω ιδέα που τούτα. Εν ήξερα ούτε τι εν το The Notebook ούτε ποιος εν ο Ryan Gosling.
    Έπρεπε να πω όμως κάτι για να της κάμω εντύπωση.  Εμάχουμουν στο κινητό να έβρω τίποτε να πω. Τελικά είπα:  “Εγώ έκλαψα με την αρφή μου στο A Walk to Remember.”  Εν τζιαι ήξερα τι ήταν τζιαι ήλπιζα να μεν είπα πελλάρα.  Ευτυχώς εν ήταν γιατί η μιτσιά ενθουσιάστηκε. Όταν έψαξα το trailer της ταινίας σπίτι, εκατάλαβα ότι πρέπει να εν μια τσιόφτα τζιείνη η ταινία.”

5
«Ποττέ εν μου άρεσκε το γυμναστήριο!» – Χ. 18 χρονών

“Είπα να ξεκινήσω γυμναστήριο για το καλοκαίρι. Άρκεψε ο γυμναστής να μου δείχνει τις ασκήσεις: όι τόσους κοιλιακούς, όι τόσες κάμψεις, όι το ένα, όι το άλλο.  Άρκεψα τζιαι εμετάνιωνα που εγράφτηκα γιατί οι ασκήσεις εφανήκαν δύσκολες για εμένα.
Ερώτησε με αν εκατάλαβα ό,τι μου είπε.  Είπα του ναι τζιαι ότι πάω να πιάσω την πετσέτα μου τζιαι να ξεκινήσω, αλλά που μέσα μου εσκέφτουμουν τι να πω για να φύω. Τελικά είπα του ότι νιώθω μια έντονη ενόχληση στο πόδι μου τζιαι ότι θα εξεκινούσα γυμναστήριο που την επόμενη μέρα. Ούτε εξαναπάτησα! Ευτυχώς η πρώτη μέρα ήταν δοκιμαστική τζιαι εν επλήρωσα τίποτε!

Έτυχε και σε εσένα παρόμοιο περιστατικό; Αν θες μοιράσου το στα comments μαζί μας! 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending