fbpx

5 σκέψεις που κάνουμε ΟΛΟΙ όποτε πάμε σε All-You-Can-Eat buffet!

Αν είσαι τζιαι εσύ ένας από τους ανθρώπους που αγαπούν ιδιαίτερα το φαγητό, καταλαβαίνεις ότι τα All-You-Can-Eat buffet εστιατόρια είναι παράδεισος.

Κάθε φορά που βρίσκεσαι σε έτσι μέρη, περνούν από το μυαλό σου διάφορες σκέψεις (που μεταξύ μας κάνουμε όλοι).

Δες τις πιο κάτω:

1
Η σημασία του All-You-Can-Eat buffet

Η πραγματική ερμηνεία του All-You-Can-Eat buffet ορίζεται ως ένα γεύμα σε ένα εστιατόριο όπου μπορείς να σερβιριστείς όσες φορές επιθυμεί, ενώ ταυτόχρονα η τιμή είναι fixed. Ωστόσο, ο τρόπος που το λαμβάνουμε εμείς διαφέρει κατά πολύ.

Σκέψη: “Πρέπει να φάω πέρα που τα όρια μου για να αξίζει τα λεφτά που έδωκα”. Για πολλούς αυτός σημαίνει “μη φας όλη μέρα, για να έχεις όρεξη τζιαι να φάεις όσο μπορείς στο buffet“.

Tip: Τα all-you-can-eat-buffet εστιατόρια είναι ιδανικά για τους φοιτητές, επειδή προσφέρουν άφθονο φαγητό σε προσιτή τιμή.

2
Διαγωνισμός στο ποιος εν να φάει περισσότερο

Όταν πηγαίνεις με την παρέα σου σε all-you-can-eat-εστιατόρια, τζιαι είστε ούλλοι πασσιαμάες, η κοινή σκέψη είναι: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ.

Γιατί να μεν βάλουμε στοίχημα ποιος εν να φάει παραπάνω; Παραδέξου το, εδοκίμασες το τζιαι εσύ με την παρέα σου!

3
“Είμαι λίξης;”

Υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να αντισταθούν στο καλό φαγητό. Μπορεί τη 2η τζιαι την 3η φορά που θα πας να βάλεις φαΐ, να αντραπείς λλίο.

Στην τελική όμως, σκέφτεσαι “αφού ήρτα για να φάω”. Υζιαι το 1 πιάτο γίνεται 2, 3…. τζιαι για να μην τα πολυλογούμε, έφτασες στο σημείο που έφαες ούλλο το buffet.

4
Έφαα τζιαι έσπασα

Αυτή η σκέψη που έρχεται ακριβώς μετά που τέλειωσες το φαΐ σου τζιαι νιώθεις ότι εδιπλασιάστηκες σαν ύπαρξη…. ή ακόμα καλύτερα, νιώθεις το την ώρα που εν να πάεις να σηκωστείς να φύεις.

Αυτό το ωραίο συναίσθημα, που κυριολεκτικά νιώθεις το κάθε Χριστούγεννα τζιαι Πάσχα, μετά από το φαΐ της γιαγιάς, που χωρίς να αστειευκούμαστε είναι αδύνατον να μετακινηθείς.

Σκέψη: Εν τζιλητό που εν να με φκάλουν έξω.

5
Εν χάνω το δωρεάν

Μπορεί να έφαα τζιαι να έσπασα, αλλά όταν κάτι είναι δωρεάν, εν μπορείς να πεις όι. Αν έσσιει δωρεάν γλυκουί στο τέλος, εν να το φάεις, τι εν να κάμεις;

Το γλυκό πηγαίνει στην καρδιά, όχι στο στομάχι.

Τι από τα πιο πάνω σκέφτηκες/έζησες εσύ;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending