5 σκέψεις που κάνουμε ΟΛΟΙ όποτε πάμε σε All-You-Can-Eat buffet!

youtube.com

Αν είσαι τζιαι εσύ ένας από τους ανθρώπους που αγαπούν ιδιαίτερα το φαγητό, καταλαβαίνεις ότι τα All-You-Can-Eat buffet εστιατόρια είναι παράδεισος.

Κάθε φορά που βρίσκεσαι σε έτσι μέρη, περνούν από το μυαλό σου διάφορες σκέψεις (που μεταξύ μας κάνουμε όλοι).

Δες τις πιο κάτω:

1Η σημασία του All-You-Can-Eat buffet

theculturemap.com

Η πραγματική ερμηνεία του All-You-Can-Eat buffet ορίζεται ως ένα γεύμα σε ένα εστιατόριο όπου μπορείς να σερβιριστείς όσες φορές επιθυμεί, ενώ ταυτόχρονα η τιμή είναι fixed. Ωστόσο, ο τρόπος που το λαμβάνουμε εμείς διαφέρει κατά πολύ.

Σκέψη: “Πρέπει να φάω πέρα που τα όρια μου για να αξίζει τα λεφτά που έδωκα”. Για πολλούς αυτός σημαίνει “μη φας όλη μέρα, για να έχεις όρεξη τζιαι να φάεις όσο μπορείς στο buffet“.

Tip: Τα all-you-can-eat-buffet εστιατόρια είναι ιδανικά για τους φοιτητές, επειδή προσφέρουν άφθονο φαγητό σε προσιτή τιμή.

2Διαγωνισμός στο ποιος εν να φάει περισσότερο

reddit.com

Όταν πηγαίνεις με την παρέα σου σε all-you-can-eat-εστιατόρια, τζιαι είστε ούλλοι πασσιαμάες, η κοινή σκέψη είναι: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ.

Γιατί να μεν βάλουμε στοίχημα ποιος εν να φάει παραπάνω; Παραδέξου το, εδοκίμασες το τζιαι εσύ με την παρέα σου!

3“Είμαι λίξης;”

blazepress.com

Υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να αντισταθούν στο καλό φαγητό. Μπορεί τη 2η τζιαι την 3η φορά που θα πας να βάλεις φαΐ, να αντραπείς λλίο.

Στην τελική όμως, σκέφτεσαι “αφού ήρτα για να φάω”. Υζιαι το 1 πιάτο γίνεται 2, 3…. τζιαι για να μην τα πολυλογούμε, έφτασες στο σημείο που έφαες ούλλο το buffet.

4Έφαα τζιαι έσπασα

Αυτή η σκέψη που έρχεται ακριβώς μετά που τέλειωσες το φαΐ σου τζιαι νιώθεις ότι εδιπλασιάστηκες σαν ύπαρξη…. ή ακόμα καλύτερα, νιώθεις το την ώρα που εν να πάεις να σηκωστείς να φύεις.

Αυτό το ωραίο συναίσθημα, που κυριολεκτικά νιώθεις το κάθε Χριστούγεννα τζιαι Πάσχα, μετά από το φαΐ της γιαγιάς, που χωρίς να αστειευκούμαστε είναι αδύνατον να μετακινηθείς.

Σκέψη: Εν τζιλητό που εν να με φκάλουν έξω.

5Εν χάνω το δωρεάν

Μπορεί να έφαα τζιαι να έσπασα, αλλά όταν κάτι είναι δωρεάν, εν μπορείς να πεις όι. Αν έσσιει δωρεάν γλυκουί στο τέλος, εν να το φάεις, τι εν να κάμεις;

Το γλυκό πηγαίνει στην καρδιά, όχι στο στομάχι.

Τι από τα πιο πάνω σκέφτηκες/έζησες εσύ;