fbpx

Μάθε γιατί να σπουδάσεις το νέο πρόγραμμα MSc «Εκπαίδευση, Ηγεσία και Διοίκηση»!

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα (ΜSc) «Εκπαίδευση, Ηγεσία και Διοίκηση», στο CIIM – Cyprus International Institute of Management, παρέχει μοναδική ευκαιρία σε αποφοίτους κάθε ειδικότητας να καταρτιστούν σε θέματα εκπαίδευσης, ηγεσίας και διοίκησης.

Το εφόδιο τέτοιων γνώσεων είναι πολύτιμο για όσους θα εργαστούν στο χώρο της Εκπαίδευσης και όχι μόνο.

Λόγοι για τους οποίους αξίζει να κάνεις το Μεταπτυχιακό «Εκπαίδευση, Ηγεσία και Διοίκηση»:

1
Τα μαθήματά συνδέουν τη θεωρία με την πράξη!

Είναι το μοναδικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα με modular σύστημα μαθημάτων. Σε δύο εβδομάδες, κάθε μήνα, ολοκληρώνεται η διδασκαλία ενός μαθήματος.

Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται βράδια (18.30 – 22.00) και Σάββατα (09.00 – 17.00). Μπορείτε, έτσι, να αποκτήσετε τον μεταπτυχιακό σας τίτλο σε μόλις 14 μήνες!

Το Πρόγραμμα έχει πάνω από 430 αποφοίτους. Τον Αύγουστο πιστοποιήθηκε εκ νέου από τον Φορέα ΔΙ.Π.Α.Ε.!

2
Καριέρα και Προοπτικές Ανέλιξης

  • Αρκετοί απόφοιτοί μας συνεχίζουν τώρα τις σπουδές τους σε διδακτορικό επίπεδο στην Κύπρο και το εξωτερικό.
  • Σημαντικός αριθμός αποφοίτων μας έχει εξασφαλίσει διορισμό ή προαγωγή μετά την απόκτηση του συγκεκριμένου πτυχίου.
  • Απόφοιτοι έχουν προχωρήσει στη δημιουργία της δικής τους επιχείρησης στον χώρο της Εκπαίδευσης (ιδιωτικά σχολεία, φροντιστήρια, γυμναστήρια, υπηρεσίες παροχής εκπαιδευτικής καθοδήγησης).
  • Απόφοιτοι συνεχίζουν στο CIIM με δεύτερο πτυχίο σε θέματα HRM, Management, MBA, Financial Services, αξιοποιώντας το πακέτο αποφοίτων και τη μεταφορά πιστωτικών μονάδων, διευρύνοντας έτσι τους ορίζοντές τους και σε άλλους τομείς εργασίας.

3
Ποιοι/ες είναι οι φοιτητές/τριές του προγράμματος;

  • Απόφοιτοι διαφορετικών ειδικοτήτων, όπως φιλόλογοι, φυσικο-μαθηματικοί, καθηγητές ξένων γλωσσών, πληροφορικής, οικιακής οικονομίας, ειδικής αγωγής, καθώς και δάσκαλοι και νηπιαγωγοί κ.τ.λ.
  • Άτομα που δραστηριοποιούνται σε όλες τις βαθμίδες της δημόσιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης, περιλαμβανομένων φροντιστηρίων και ωδείων.
  • Άτομα ετερόκλητης προέλευσης (νέοι απόφοιτοι / αντικαταστάτες / πρωτοδιόριστοι / έμπειροι εκπαιδευτικοί / άτομα με διευθυντικές θέσεις, επιθεωρητές/ τριες)

Οι φοιτητές / φοιτήτριές του προγράμματος είναι άνθρωποι δραστήριοι, ενεργητικοί, με έντονη συμμετοχή και συνεισφορά εντός και εκτός του CIIM.

Το θετικό κλίμα, η συνεργασία και η αλληλοστήριξη των φοιτητών/τριών, καθώς και η δυναμική των ομάδων που δημιουργούνται κάθε χρόνο σε Λευκωσία και Λεμεσό, είναι στοιχεία που ενθαρρύνουμε και για τα οποία είμαστε πραγματικά περήφανοι.

Θες να διεκδικήσεις υποτροφία για μεταπτυχιακές σπουδές στο CIIM – Cyprus International Institute of Management;

No Fields Found.

*Καταληκτική Ημερομηνία Υποβολής Αιτήσεων: 22 Οκτωβρίου 2018

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending