fbpx

Ποιος είναι ο πιο αντιπαθητικός κριτής των φετινών shows; 5 Κύπριες απαντούν!

Πλέον τα reality shows έγιναν μέρος της καθημερινότητας μας. Πόσες φορές σου είπαν οι φίλοι σου να φκείτε για ένα κάφε ή ένα ποτό τζιαι είσαι είπες τους ότι βαρκέσαι; Ενώ στην πραγματικότητα επροτίμας να μείνεις σπίτι τζιαι να δεις τηλεόραση.

Τα τελευταία χρόνια τα reality shows έγιναν πολλά της μόδας. Είτε ήταν reality επιβίωσης, μαγειρικής ή της μόδας.  Αλλά και πολλά talent shows που ακόμα και μετά που τόσα χρόνια, ο κόσμος βλέπει τα ακόμα.

Ένας που τους λόγους που έχουν τόση επιτυχία είναι η κριτική επιτροπή. Η κάθε επιτροπή έχει 4 είδη κριτών:

  • Ο καλός κριτής, που όσο χάλια τζιαι να είναι κάποιος κάτι καλό εν να έβρει να πει.
  • Ο «κακός» κριτής, που τζιαι ο πιο ταλαντούχος άνθρωπος να είσαι, κάτι κακό θα σκεφτεί να πει.
  • Ο αντικειμενικός κριτής (που λέει τα πράματα όπως πρέπει).
  • Ο κριτής που εν μπορείς να αποφασίσεις αν τον συμπαθείς ή όι.

Ρωτήσαμε 5 Κύπριες ποιον θεωρούν τον πιο αντιπαθητικό κριτή από τα φετινά shows. Δες τι μας απάντησαν:

1
Σωτηρούλλα, 19 χρονών

  • «Εγώ εν μπορώ να θωρώ την Ηλιάνα που το GNTM. Εν τη συμπαθώ καθόλου.  Για τα πάντα έχει άποψη. Τζιαι το χειρότερο; Πάει μια κοπέλα τζιαι λαλεί ότι εκέρδισε ένα διαγωνισμό ή ότι εν καλή σε ένα άθλημα, εν να πεταχτεί τζιαι  εν να πει κάτι.  Συγγνώμη κοπέλες, αλλά η Ηλιάνα έκαμεν το ήδη τζιαι καλύτερα που εσάς.»

2
Άννα, 21 χρονών

  • «Για ‘μένα ο πιο αντιπαθητικός κριτής είναι ο Δημήτρης Σκουλός που το GNTM. Εν πολλά κακός τζιαι αυστηρός με κάποιες κοπέλες.  Οι κοπέλες παν τζιαμέ γιατί έχουν ένα όνειρο… Ένεν ανάγκη να τις κάμνεις ρεζίλι τζιαι να τους μιλάς άσχημα.  Ακόμα τζιαι αν κάποιες εν κάμνουν για μοντέλα, μπορείς να το πεις με πιο καλό τρόπο.»

3
Χρυστάλλα, 18 χρονών

  • «Εμένα εν μου αρέσκει η Μαρία Μπακοδήμου που το Ελλάδα έχεις ταλέντο. Κάποιες φορές εν πολλά απότομη. Εν έσσιει χιούμορ όπως οι άλλοι κριτές τζιαι τούτο φαίνεται που τις αντιδράσεις της σε ορισμένες παρουσιάσεις ταλέντων. Υ.Γ. Εγώ νομίζω να αφήκουν μόνο τον Τανιμανίδη… είναι έρωτας!!»

4
Στέφανη, 21 χρονών

  • «Για ‘μένα η πιο αντιπαθητική είναι η Ηλιάνα. Ότι της πεις ξέρει το τζιαι έκαμε το τζιαι τζιείνη. Εν πολλά όξινη τζιαι πρέπει να κάτσει λίο την μάππα χαμέ. Νομίζει ότι ξέρει τα ούλλα… Άσε μας κουκλίτσα μου!!»

5
Χαρούλλα, 29 χρονών

  • «Κατά τη γνώμη μου ο πιο αντιπαθητικός κριτής είναι ο Μανώλης Παπουτσάκης που το Master Chef Junior.Πιστεύκω ότι έχει λανθασμένη στάση τζιαι εν ταιριάζει με το concept  της εκπομπής. Σαν φυσιογνωμία όμως είναι καλή επιλογή.»

Εσύ ποιον κριτή θεωρείς πιο αντιπαθητικό;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending