fbpx

10 μεταγραφές της Liverpool που απέτυχαν από το 2010 και μετά!

Από το 2010 η ιδιοκτησία της Liverpool ανήκει στην αμερικάνικη Εταιρεία FSG και συγκεκριμένα στους Τομ Γουέρνερ και Τζον Χένρι.

Από τότε έχουν περάσει πολλοί ποδοσφαιριστές, κάποιοι που άφησαν εποχή και κάποιοι άλλοι που σίγουρα οι φίλοι της ομάδας δεν θέλουν να θυμούνται.

Πιο κάτω παρουσιάζουμε 10 παίχτες που απέτυχαν παταγωδώς στην ομάδα του λιμανιού.

Δες τους 10 που επιλέξαμε εμείς και πες μας με ποιους συμφωνείς!

 

1
Charlie Adam

Ο Σκωτσέζος χαφ αγωνίστηκε για μόλις ένα χρόνο στη Liverpool και κατέγραψε 37 συμμετοχές, έχοντας και 2 γκολ.

Αποκτήθηκε από την τότε υποβιβασμένη Blackpool, γνωστός για τον τσαμπουκά του και το “άγριο” του παιχνίδι, ωστόσο δεν στέριωσε στο Anfield.

2
Andy Carroll

Ήρθε για 35 εκατομμύρια λίρες (ρεκόρ για τη Liverpool εκείνη την εποχή) με την “ταμπέλα” του αντικαταστάτη του Torres που αποχωρούσε για την Chelsea.

Ωστόσο ο απογοητευτικός απολογισμός των μόλις 11 γκολ σε 58 αγώνες στον 1,5 χρόνο που έμεινε καθώς και οι συχνοί του τραυματισμοί, τον χρίζουν δίκαια ως μια από τις χειρότερες επενδύσεις, όχι μόνο για τη Liverpool αλλά και γενικά στο αγγλικό πρωτάθλημα.

3
Stewart Downing

Αρχικά υπήρχαν πολλές προσδοκίες για τον Downing, ωστόσο μέχρι σήμερα πολλοί είναι αυτοί που λένε πως τα 2 χρόνια που πέρασε στο Άνφιλντ ήταν πολλά. Ποτέ δεν κατάφερε να εγκλιματιστεί στην ομάδα αφού δεν ήταν αποτελεσματικός στο επιθετικό κομμάτι.

Αποκορύφωμα της θητείας του, η χρησιμοποίηση του ως αριστερό μπακ από τον Brendan Rodgers.

4
Joe Cole

Αφού πέρασε 7 καταπληκτικά χρόνια στη Chelsea, όντας βασικό στέλεχος της ομάδας, ο πολύπειρος εξτρέμ και διεθνής με την εθνική Αγγλίας, δεν ικανοποίησε με την απόδοση του στα 3 χρόνια που άνηκε στο ρόστερ της ομάδας.

Πάντως το πιο αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως στα 3 αυτά χρόνια μόλις στον πρώτο ήταν στην ομάδα, μιας και στις άλλες σεζόν είχε δωθεί δανεικός!

5
Luis Alberto

Ο τότε ταλαντούχος Ισπανός αποκτήθηκε για 6,8 εκατομμύρια λίρες από τη Σεβίλλη, όμως ο περιορισμένος χρόνος συμμετοχής δεν του έδωσε την ευκαιρία να διακριθεί.

Σήμερα αγωνίζεται στο ιταλικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στη Lazio όπου και διαπρέπει, κινώντας το ενδιαφέρον μεγάλων συλλόγων.

6
Fabio Borini

Θεωρήθηκε ως ένα από τα μεγάλα ταλέντα του Ιταλικού ποδοσφαίρου και η καταβολή 10 εκατομμυρίων λιρών από τους “Κόκκινους” στη Roma θα φάνταζαν λίγα.

Παρόλο που όσο αγωνίστηκε έδειχνε πάθος, δεν κατάφερε να δικαιολογήσει τον ντόρο που έγινε για χάρη του και αποχώρησε για τη Sunderland. Πάντως σήμερα βρίσκεται στη Milan.

7
Iago Aspas

Μόλις 15 φορές αγωνίστηκε με τα χρώματα της ομάδας ο Ισπανός επιθετικός, χωρίς να συνεισφέρει στο δημιουργικό κομμάτι. Αυτό που πάντως δεν ξεχνά ο κόσμος της ομάδας είναι το κόρνερ του με την Chelsea όπου κατόρθωσε να βγάλει τους Μπλε σε αντεπίθεση.

Πάντως στην Celta, όπου και βρίσκεται από το 2015 έχει σκοράρει 71 φορές, ενώ ήταν και με την ισπανική αποστολή στο Μουντιάλ του περασμένου καλοκαιριού.

8
Mario Balotelli

Επιθετικός με τρομερές δυνατότητες, ωστόσο ο χαρακτήρας και η εξωγηπεδική του ζωή δεν ήταν ποτέ συμβατές με επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Κλήθηκε να καλύψει το κενό που είχε αφήσει ο Luis Suarez, σκοράροντας μόνο 4 φορές στον ένα χρόνο που αγωνίστηκε στην ομάδα. Δημιούργησε περισσότερο κακό παρά καλό και το γεγονός πως είχε μείνει ελεύθερος από το σύλλογο μιλάει από μόνο του.

9
Christian Benteke

Οι 41 εκατομμύρια λίρες που δόθηκαν για χάρη του το 2015 αποτελούσαν ρεκόρ για το σύλλογο ωστόσο ο Βέλγος επιθετικός δεν κατάφερε ποτέ να προσαρμοστεί στο στυλ παιχνιδιού του Klopp με αποτέλεσμα μετά από 10 γκολ σε 42 εμφανίσεις να πωληθεί στην Crystal Palace.

Πάντως από οικονομικής άποψης στην Liverpool θα είναι σίγουρα ικανοποιημένοι μιας και κατάφεραν με την πώληση του να βγάλουν, κατά ένα μεγάλο μέρος, τα λεφτά τους πίσω.

10
Lazar Markovic

Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής που έφτασε με προσδοκίες ωστόσο ο Σέρβος εξτρέμ έχει εξελιχθεί σε μια από τις χειρότερες μεταγραφές στην ιστορία της Premier League.

Από το 2014 που έχει αποκτηθεί από την Benfica έχει δωθεί δανεικός σε 4 διαφορετικές ομάδες, χωρίς να καταφέρει να στεριώσει πουθενά, ενώ το παράδοξο είναι πως ακόμα βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας, όντας “ξένο σώμα”.

Εσύ ποιον από αυτούς τους ποδοσφαιριστές θυμάσαι να είδες να αγωνίζεται με τους ”Reds”;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending