fbpx

5 ξεχωριστές ιδέες για να διοργανώσεις το απόλυτο Halloween party!

Halloween… Πώς μπορείς να μην αγαπάς αυτήν τη γιορτή; Μπορείς να τρομάζεις τους πάντες και να το απολαμβάνεις μέσα από την ψυχή σου (χωρίς να νιώθεις κατζιάρης/α).

Γι’ αυτό κι εμείς σκεφτήκαμε και σου μαζέψαμε 5 ιδέες για να διοργανώσεις το απόλυτο Halloween party.

Δες πιο κάτω:

1
Διακόσμηση

Το Halloween, αλλά και γενικά το φθινόπωρο, χαρακτηρίζεται από τους ζεστούς χρωματισμούς και τα ιδιαίτερα δημιουργήματα της φύσης. Όλα αυτά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να διακοσμήσεις τον χώρο σου: κολοκύθες και σκιάχτρα.

Tip: Σκέψου δημιουργικά και συνδύασε τις γιορτές.

Χριστούγεννα και Halloween: Αν ξεκίνησες από τώρα τις χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις, στόλισε τον χώρο σου με μάτια αντί για στολίδια, ψεύτικα φίδια για γιρλάντα και ένα… κρανίο για αστέρι.

H σκόνη εν να γίνει ο καλύτερος σου φίλος. ΝΑΙ, εν θα καθαρίσεις το σπίτι, κάμνει το να είναι πιο spooky. Στόχος σου να κάνεις το σπίτι σου να δείχνει όσο το δυνατόν πιο στοιχιωμένο και εγκαταλελειμμένο γίνεται.

2
Αξιοποίησε τους χώρους του σπιτιού

Ματάτρεψε ένα δωμάτιο του σπιτίου σε escape room και προ(σ)κάλεσε τους καλεσμένους σου να μπουν μέσα.

Αξιοποίησε τον κήπο σου. Είναι η τέλεια ευκαιρία για να συναρπάσεις τους καλεσμένους σου. Μετέτρεψε π.χ. τον κήπο σου σε στοιχιωμένο νεκροταφείο. Εμπνεύσου από το video-clip του Michael Jackson.

3
Ταινία και μουσική στο background

Αν θέλεις να μεταδώσεις πιο έντονα μια τρομαχτική διάθεση, τότε παίξε με τους ήχους στο background. Μια καλή ιδέα είναι η μουσική που δημιουργεί αγωνία ή τρόμο.

Take things to the next level

Βάλε να παίζει Halloween ταινία στο background – αυτόματα δίνεις μια τρομακτική αίσθηση…. Οι κραυγές, τα τραγούδια, οι θόρυβοι από τα στοιχιωμένα σπίτια και δάση.

Κάποιες ιδέες για ταινία είναι:

  • Nightmare Before Christmas
  • The Addams Family
  • Hocus Pocus
  • ΙΤ

Δημιουργική σκέψη: δημιούργησε κλίμα με τη χρήση τρομακτικών ηχητικών Podcasts.

4
 Ιδιαίτερα παιχνίδια

Όταν διοργανώνεις ένα Halloween party, είναι σημαντικό να ψυχαγωγήσεις τους καλεσμένους σου. Το πιο κατάλληλο παιχνίδι για μια τέτοια βραδιά είναι το Ouija board (γνωστό ως το παιχνίδι για το “κάλεσμα” των ψυχών). Αυτό το παιχνίδι σου  δημιουργεί παραισθήσεις.

Μια άλλη ιδέα είναι τα paranormal activity games και συγκεκριμένα -αν μένεις σε πολυκατοικία- δοκίμασε το “The Elevator creepy paranormal game” (Δες εδώ πώς παίζεται).

5
Φαγητό και γλυκά

Προετοίμασε τους καλεσμένους σου για ένα buffet που θα τους θυμίζει all you can eat εστιατόριο…. που πλευράς ποικιλίας φαγητού.

Σκέψου έξυπνα και spooky… Μετάτρεψε τα πιο τρομακτικά και χαρακτηριστικά κοστούμια του Halloween σε φαγητό.

Κάποιες ιδέες είναι:

  • Frankenstein cupcakes
  • Spider donuts
  • Ρόστο χοιρινό που να μοιάζει με ματωμένο έντερο
  • Παγάκια σε σχήμα παλάμης
  • Shots “αίμα” (με κρασί) που θα πίνεις από σύριγγα

Εσύ ποιαν από τις πιο πάνω ιδέες θα εφάρμοζες στο δικό σου Halloween party; 😉

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending