fbpx

Αρχή με το δεξί για το Πανεπιστήμιο Κύπρου στο μπάσκετ!

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Καλαθόσφαιρας Γυναικών το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Οι καλαθοσφαιρίστριες του Κυριάκου Αδάμου επικράτησαν εντός έδρας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου με 49-39, βάζοντας έτσι τους πρώτους βαθμούς στο καλάθι.

Καλύτερα ξεκίνησαν τον αγώνα οι γηπεδούχες που μπήκαν στο παρκέ με διάθεση, έχοντας να παραθέσουν και περισσότερο βάθος στον πάγκο από τις φιλοξενούμενες του Ευάγγελου Κώστα. Κάπως έτσι, το πρώτο δεκάλεπτο βρήκε τις 2 ομάδες στο 21-6.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, το Ευρωπαϊκό παρουσιάστηκε σαφέστατα βελτιωμένο τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση και με επιμέρους σκορ 7-12, ψαλίδισε τη διαφορά στο -10 (28-18).

Στο δεύτερο ημίχρονο και το τρίτο δεκάλεπτο είδαμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, με το Πανεπιστήμιο Κύπρου να προσπαθεί να ανοίξει και πάλι τη διαφορά και το Ευρωπαϊκό να προσπαθεί να τη μειώσει κι άλλο.

Τα δεδομένα, όσον αφορά το σκορ πάντα, δεν διαφοροποιήθηκαν, αφού η κόρνα της λήξης του δεκαλέπτου βρήκε τις 2 ομάδες στο 40-30.

Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο δεν άλλαξε κάτι στην εξέλιξη του παιχνιδιού με αποτέλεσμα οι γηπεδούχες να πάρουν την πάντα σημαντική νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Παντελή Α., Δημητρίου Κ., Πασχαλίδου Α., Αναξαγόρου Α., Ιωάννου Λ., Ευστρατίου Α., Κατσουλή Χ., Πασιουλή Χ., Μύθιλλου Ε.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Κλοκκαρή Π., Μιχαλάκη Α., Μουσκάλλη Α., Πάγου Β., Γεωργίου Ε., Μιχάηλ Γ., Ανδρέου Π.

Φωτογραφικό υλικό του αγώνα στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending