fbpx

Έτσι θα μοιάζει σύντομα το νέο Facebook Messenger! (video)

Χρησιμοποιείς κι εσύ το Facebook Messenger (ή αλλιώς Chat) καθημερινά στις συνομιλίες σου; Μάθε πως δεν είσαι ο μόνος μιας και είναι η 2η πιο δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων στον κόσμο, ακολουθώντας μια άλλη ιδιοκτησία του Facebook, το WhatsApp.

Αν και το WhatsApp παρέμεινε σχετικά απλό και σταθερό στα features του, τα νέα στοιχεία του Messenger μπορούν να κάνουν την εφαρμογή να ξεχωρίσει. Τόσο πολύ, που έκανε πολλούς να στραφούν σε 1 άλλο version του, το Messenger Lite.

newsroom.fb.com

Σύμφωνα με σχετικές πηγές, πρόσφατα το Facebook έχει ξεκινήσει προσπάθειες να διορθώσει το βαρυφορτωμένο Messenger με ένα νέο σχέδιο!

Η νέα εφαρμογή μειώνει τις πολλές επιλογές κουμπιών και καρτελών σε 3 κατηγορίες, ενώ θα υπάρχουν πλέον κουμπιά κάμερας και κλήσεων στην κορυφή της λίστας συνομιλίας. Τέλος στις εικόνες χαμηλής ποιότητας – σημείωσε πως το video feed του Facebook δεν ήταν ακριβώς 4Κ.

thenextweb.com

Επιπλέον, το Facebook μειώνει τον αριθμό των κουμπιών από 6 σε 4. Από όσο μπορούμε να πούμε, το Facebook δεν αφαιρεί κανένα feature που ήξερες, αλλά πιθανότατα γίνεται νέος συνδυασμός με άλλα κουμπιά.

Τέλος, θα δοθεί νέα εμφάνιση στα chat bubbles, που θα κάνουν το Messenger να μοιάζει περισσότερο σαν το Skype. Η εταιρεία δήλωσε ακόμη πως η νέα εφαρμογή θα είναι και πιο γρήγορη.

thenextweb.com

Δες το πιο κάτω βίντεο για να πάρεις ιδέα πώς θα μοιάζει το Messenger 4:

The New Messenger

Say ???? to the new Messenger. We’ve simplified the experience to make it easier for you to find the features you like, connect with the people you care about, and personalize your conversations.

Posted by Messenger on Wednesday, October 17, 2018

Εσένα πώς σου φάνηκαν οι συγκεκριμένες αλλαγές;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending