fbpx

American College: Το πρόγραμμα e-Soft θα διδάσκεται τους φοιτητές Μηχανογραφημένης Λογιστικής!

Από φέτος, το λογιστικό πρόγραμμα, το οποίο θα διδάσκεται στα μαθήματα της Μηχανογραφημένης Λογιστικής του American College είναι το e-Soft Accounting System. Οι λόγοι χρήσης του είναι η εμπορικότητα του και οι λειτουργίες του. Χαρακτηριστικά πάνω από 300 κορυφαίες εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων λογιστικών γραφείων, χρησιμοποιούν αποκλειστικά το συγκεκριμένο λογισμικό. Επίσης, η γκάμα των λειτουργιών του περιλαμβάνει Διαχείριση πιστωτικού ελέγχου, Προϋπολογισμό, Ανάλυση κόστους, Εκθέσεις ΦΠΑ και όχι μόνο.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι φοιτητές του προγράμματος σπουδών μπορούν να έχουν πρόσβαση στο λογισμικό και εκτός ωρών μαθήματος, ώστε να αποκτήσουν επιπλέον εμπειρία και αυτοπεποίθηση. Είναι σημαντικό να αναφερθεί πως οι εκπαιδευτές- καθηγητές έχουν μεγάλη εμπειρία στη Λογιστική και έχουν εκπαιδευτεί για να διδάσκουν το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Για την πιο σφαιρική γνώση, θα υπάρξουν workshops με παρουσιάσεις άλλων γνωστών προγραμμάτων, ώστε οι φοιτητές μας να έχουν την καλύτερη δυνατή εικόνα. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα πρακτικής εργασίας σε λογιστήρια.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending