fbpx

5 λόγοι που ένας έφηβος πρέπει να κάνει αυτό το τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού!

Έχεις ακούσει ξανά για το Career Gate Test K.17, το κορυφαίο τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού, τόσο στην Ελλάδα και στην Κύπρο όσο και διεθνώς;

Μάθε πως είναι ένα σύγχρονο, σταθμισμένο, έγκυρο, αξιόπιστο, και εύχρηστο τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού, που στηρίζεται σε ισχυρές επιστημονικές βάσεις.

Mπορεί να βοηθήσει τους νέους και νέες, για να πάρουν, με τη συνδρομή των συμβούλων καριέρας, των εκπαιδευτικών και των γονέων, την πιο κρίσιμη απόφαση της ζωής τους: Την επιλογή σπουδών και επαγγέλματος.


Ενδιαφέρεσαι για το Career Gate Test K.17; Επικοινώνησε με την Global Educational Services τώρα για να πάρεις τη βοήθεια που χρειάζεσαι!


1
Τι περιλαμβάνει το συγκεκριμένο τεστ;


Πρόκειται για ένα δοκιμασμένο και προσαρμοσμένο στη σύγχρονη πραγματικότητα αυτοματοποιημένο τεστ, που διερευνά διάφορες πτυχές της προσωπικότητας, τις κλίσεις, τις προτιμήσεις, τα ενδιαφέροντα του κάθε ατόμου και προσδιορίζει τα επαγγέλματα και τις σπουδές που του ταιριάζουν σε επίπεδο ανώτατης, ανώτατης και επαγγελματικής εκπαίδευσης.

Παράλληλα, καταγράφει τις διασυνδέσεις τους με το ελληνικό και κυπριακό εκπαιδευτικό σύστημα και επισημαίνει ποια από τα επαγγέλματα αυτά έχουν θετικές ή περιορισμένες προοπτικές στην αγορά εργασίας για τα επόμενα δέκα περίπου χρόνια.

Δες τους 5 λόγους για να κάνει ένας έφηβος το Career Gate Test K.17:

 

1. Το C.G.T. Κ. 17 έχει δημιουργηθεί μετά από πολυετείς μελέτες καταξιωμένης πανεπιστημιακής ομάδας του Πανεπιστημίου Πειραιώς και του London School of Economics, ειδικής στον επαγγελματικό προσανατολισμό και την αγορά εργασίας, με πολλές μελέτες, βιβλία και επιστημονικές δημοσιεύσεις στους συναφείς κλάδους.

2. Έχει δοκιμαστεί με απόλυτη επιτυχία στην πράξη τα τελευταία 10 χρόνια, με τη χορήγηση του σε χιλιάδες άτομα.

3. Ολοκληρώνεται γρήγορα, σε μόλις 20-30 λεπτά, ο έφηβος απαντά μέσα από τον υπολογιστή και το διαδίκτυο με “Ναι” ή “Όχι” σε εύκολα κατανοητές ερωτήσεις. Ενσωματώνει ειδικό λογισμικό έλεγχο της ειλικρίνειας και συνέπειας των απαντήσεων, ώστε να διασφαλίζεται η αξιοπιστία και η εγκυρότητά του.

4. Γίνεται παράθεση επαγγελματικών προοπτικών στη διεθνή αγορά εργασίας και δυνατότητα προσαρμογών κατά περίπτωση, με ενδείξεις των προοπτικών τους στην αγορά εργασίας και διεξόδων τους σε άλλα επαγγέλματα.

5. Τα συμπεράσματα εκδίδονται άμεσα με δυνατότητα εκτύπωσης των αποτελεσμάτων που περιέχουν κατανοητά ιστογράμματα και πίνακες. Δεν χρειάζεται ανάλυση από ειδικό. Περιέχουν με απόλυτη ακρίβεια το βαθμό ταύτισης της προσωπικότητας, με ομάδες επαγγελμάτων και επαγγέλματα που του ταιριάζουν σε φθίνουσα κλίμακα.


Ενδιαφέρεσαι για το Career Gate Test K.17; Επικοινώνησε με την Global Educational Services στα τηλέφωνα 22 780250, 22785022 ή 22772244 ή επισκέψου την ιστοσελίδα www.careergatecy.com για να πάρεις τη βοήθεια που χρειάζεσαι!

No Fields Found.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending