fbpx

Χορταστικό βόλεϊ και 2×2 για το Πανεπιστήμιο Κύπρου!

Ένα “γεμάτο” παιχνίδι έγινε στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Πετόσφαιρας Αντρών ανάμεσα στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Νικητές αναδείχθηκαν οι φιλοξενούμενοι του Πανεπιστημίου Κύπρου με 0-3 σετ, κάνοντας τις νίκες τους 2 σε ισάριθμες αγωνιστικές και παίρνοντας κεφάλι στη σχετική βαθμολογία.

Αναμενόταν και ήταν ντέρμπι το ματς κάτι που επιβεβαιώθηκε από τους πρώτους κιόλας πόντους του αγώνα.

Ευρωπαϊκό και Πανεπιστήμιο Κύπρου πήγαιναν πόντο-πόντο στο ξεκίνημα, με τους πετοσφαιριστές του Κώστα Φαούτα να μπαίνουν μπροστά και να διατηρούν το προβάδισμα μέχρι τέλους (19-25 το πρώτο σετ).

Παρόμοια η εικόνα του αγώνα και στο 2ο σετ με τις 2 ομάδες να μάχονται να κερδίσουν κάθε πόντο για τους δικούς τους λόγους.

Από τη μια, οι γηπεδούχοι του Κυριάκου Σοφοκλέους ήθελαν άμεσα την ισοφάριση, από την άλλη οι φιλοξενούμενοι επιδίωκαν το κρίσιμο 0-2. Σε ένα σετ που διήρκησε 26 συνολικά λεπτά, νικητές ήταν και πάλι οι πετοσφαιριστές του Πανεπιστημίου Κύπρου (22-25).

Με όπλο το 0-2 σετ το Πανεπιστήμιο Κύπρου μπήκε “δαιμονισμένο” στο 3ο σετ παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα στις αρχές του 3ου σετ (4-13).

Το Ευρωπαϊκό, όμως, με αντεπίθεση διαρκείας και εκμεταλλευόμενο την χαλάρωση των φιλοξενουμένων όχι απλά ψαλίδισε τη διαφορά, αλλά μπήκε και μπροστά στο σκορ (20-19).

Βλέποντας τους γηπεδούχους να αντιδρούν, το Πανεπιστήμιο Κύπρου ανασυντάχθηκε και με περισσότερη ψυχραιμία στους τελευταίους πόντους πήρε και το 3ο σετ (23-25) και συνάμα τη νίκη.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Ράφτης Χ., Αβερκίου Μ., Κοντογιάννης, Αντωνίου Π., Φιλίππου Ρ., Τορνικίδης Β.

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Καλάσνικοφ, Χριστοφίδης Χρ., Χανδριώτης Θ., Μιχαήλ Γ., Ιορδάνους Α., Βρυωνίδης Α., Βραχίμης Στ.

Φωτογραφικό υλικό του αγώνα στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending