fbpx

Kyprianides & Associates – Παγκόσμια επιτυχία σε εξετάσεις ACCA η Ζωή Αριστείδου!

Μια μεγάλη επιτυχία κατέγραψε η Ζωή Αριστείδου, μέλος της ομάδας ελέγχου του Ελεγκτικού και Συμβουλευτικού Οίκου Kyprianides & Associates, η οποία κατετάγη 1η Παγκύπρια και 4η παγκόσμια στις εξετάσεις του μαθήματος Advanced Audit and Assurance του Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) τον Ιούνιο του 2018. Μια καθόλου τυχαία επιτυχία αφού τον Δεκέμβριο του 2017, η Ζωή κατετάγη και πάλι 1η Παγκύπρια και 7η παγκόσμια στις εξετάσεις του μαθήματος Corporate Reporting του ACCA.

Η Ζωή Αριστείδου είναι πτυχιούχος Μαθηματικός από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού. Τον Σεπτέμβριο του 2016 εντάχθηκε στο δυναμικό του γραφείου Kyprianides & Associates ως Trainee Certified Accountant, χωρίς οποιαδήποτε προηγούμενη σχετική πείρα.

H σημαντική της αυτή διάκριση, αντανακλά τη φιλοσοφία με την οποία το γραφείο Kyprianides & Associates δραστηριοποιείται για 63 και πλέον χρόνια στην κυπριακή οικονομία: Επενδύουν στο ανθρώπινο τους δυναμικό, χρόνο και προσωπική φροντίδα, ακριβώς όπως εξυπηρετούν και τους πελάτες τους.

Για να διατηρηθεί αυτή η επαγγελματική παράδοση εργοδοτούν τους καλύτερους. Οι επιτυχίες της Ζωής Αριστείδου, αποδεικνύουν ότι είναι αναμφίβολα μία εξ’ αυτών.

Στην Kyprianides & Associates λειτουργούν ως μια ομάδα. Στην ομάδα αυτή, η επιτυχία ενός είναι και επιτυχία όλων. Κάθε τέτοια επιτυχία ενισχύει ακόμα περισσότερο την ομάδα και μεταφέρεται στους πελάτες, βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο την ποιότητα των ελεγκτικών, λογιστικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών που προσφέρονται.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending