fbpx

Οι 5 top ταινίες που δεν πρέπει να χάσεις τον Νοέμβριο στα K Cineplex!

Πόσο έτοιμος νιώθεις για να υποδεχθείς τις νέες αναμενόμενες ταινίες αυτού του μήνα; Περιμένεις κι εσύ πώς και πώς να τις δεις στη μεγάλη οθόνη;

Σου μαζέψαμε λοιπόν τις κορυφαίες ταινίες που θα θες να δεις μόλις προβληθούν στα K CINEPLEX!

Δες τις πιο κάτω:

1
The Girl in the spiders web

Η νεαρή χάκερ Lisbeth Salander και ο δημοσιογράφος Mikael Blomkvist βρίσκονται μπλεγμένοι σε ένα δίκτυο κατασκόπων, εγκληματιών του κυβερνοχώρου και διεφθαρμένων κυβερνητικών αξιωματούχων.

Πρωταγωνιστούν οι: Claire Foy, Vicky Krieps, Sylvia Hoeks

Η αναμενόμενη δραματική ταινία με στοιχεία Thriller και Εγκλήματος αναμένεται να κάνει παγκύπρια πρεμιέρα στους κινηματογράφους K Cineplex στις 8 Νοεμβρίου 2018.

2
Aigaio: SOS

Η νέα ελληνική στρατιωτική κωμωδία «ΑΙΓΑΙΟ SOS», είναι βασισμένη σε μια ιδέα του Κώστα Λαμπρόπουλου (ενός εκ των παραγωγών των πολυαγαπημένων στο κοινό ταινιών «Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο», «Ι-4: Λούφα και Απαλλαγή», «Τέλειοι Ξένοι»).

Πρωταγωνιστούν οι: Θοδωρής Αθερίδης, Πάνος Βλάχος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Μιχάλης Λεβεντογιάννης

Η ταινία αναμένεται να κάνει παγκύπρια πρεμιέρα στους κινηματογράφους K Cineplex στις 15 Νοεμβρίου 2018.

3
Robin Hood

Έρχεται ο Ρομπέν των Δασών (Taron Egerton), ένας σκληροπυρηνικός Σταυροφόρος μαζί με τον Μαυριτανικό διοικητή του (Jamie Foxx), οι οποίοι ανοίγουν μια έντονη εξέγερση εναντίον της διεφθαρμένης αγγλικής κορώνας.

Όλα αυτά σε μια συναρπαστική δράση-περιπέτεια γεμάτη μάχες και ένα διαχρονικό ειδύλλιο.

Πρωταγωνιστούν οι: Taron Egerton, Jamie Dornan, Ben Mendelsohn

Η αναμενόμενη ταινία δράσης και περιπέτειας, αναμένεται να κάνει παγκύπρια πρεμιέρα στους κινηματογράφους K Cineplex στις 22 Νοεμβρίου 2018.

4
Widows

Μια ιστορία για 4 γυναίκες που δεν έχουν τίποτα κοινό μεταξύ τους, παρά μόνο τα χρέη που τους άφησαν οι νεκροί σύζυγοί τους από τις εγκληματικές τους δραστηριότητες.

Τοποθετημένο στο σύγχρονο Σικάγο, μέσα σε μια περίοδο αναταραχής, εντάσεις θα δημιουργηθούν όταν η Βερόνικα, η Άλις, η Λίντα και η Μπελ παίρνουν τη μοίρα τους στα χέρια τους και συνωμοτούν για να χτίσουν ένα μέλλον σύμφωνα με τους δικούς τους όρους.

Πρωταγωνιστούν οι: Viola Davis, Michelle Rodriguez, Elizabeth Debicki

Η αναμενόμενη δραματική και αθλητική ταινία, αναμένεται να κάνει παγκύπρια πρεμιέρα στους κινηματογράφους K Cineplex στις 22 Νοεμβρίου 2018.


Για μια φαντασμαγορική νύχτα μόνο για γυναίκες μην ψάξεις αλλού – Η αναζήτησή σου σταματά στο K Cineplex!

Το K Cineplex και το Ant1 Radio σε προσκαλούν σε κινηματογραφική βραδιά, σε Παγκύπρια προβολή.

Την Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου με κάθε αγορά εισιτήριου, απόλαυσε ένα ποτό δώρο και μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις. Γίνε κι εσύ μια από τις 100 τυχερές αυτού του μήνα που θα πάρει μια τσαντούλα γεμάτη δώρα.

Για να είσαι μία από τις VIP τυχερές, που θα δει παρέα με τις φίλες της την ταινία The Windows, συνδέσου με Ant1 Radio!


5
Creed II

Στη συγκεκριμένη ταινία, η ζωή έχει γίνει ένας διαρκής αγώνας ισορροπίας για τον Άντονις Κριντ. Εν μέσω προσωπικών υποχρεώσεων και προπόνησης για τον επόμενο μεγάλο αγώνα του, βρίσκεται απέναντι στη μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής του: αυτή τη φορά θα πρέπει να αντιμετωπίσει στο ρινγκ έναν αντίπαλο που προέρχεται από το οικογενειακό του περιβάλλον.

Ο Ρόκι Μπαλμπόα βρίσκεται στο πλευρό του και μαζί θα αντιμετωπίσουν το κοινό τους παρελθόν, θα αναρωτηθούν για εκείνα που αξίζει να αγωνίζεται κανείς και θα ανακαλύψουν ότι τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την οικογένεια.

Πρωταγωνιστούν οι: Tessa Thompson, Sylvester Stallone, Michael B. Jordan

Η αναμενόμενη δραματική ταινία με στοιχεία Thriller και Εγκλήματος, αναμένεται να κάνει παγκύπρια πρεμιέρα στους κινηματογράφους K Cineplex στις 29 Νοεμβρίου 2018.

Θες περισσότερα κινηματογραφικά νέα αλλά και τις υπόλοιπες προβολές των K Cineplex; Δες τα ΕΔΩ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending