fbpx

Η Βασίλισσα Ομόνοια και η “επανεκκίνηση” που χρειάζεται!

Ομόνοια Λευκωσίας… Μια μεγάλη ομάδα που ωστόσο δεν κατορθώνει εδώ και πολλά χρόνια να ορθοποδήσει.

Είτε αλλάζει κάθε χρόνο προπονητή, είτε διοίκηση, είτε έγινε εταιρεία τα δεδομένα είναι ίδια και χειρότερα χρόνο με τον χρόνο.

Κανείς δεν μπορεί πλέον να κατανοήσει ποιο είναι το ουσιαστικό πρόβλημα μιας και όλα έχουν αλλάξει στην ομάδα. Οι επιδόσεις της στον αγωνιστικό χώρο “μειώνονται” σιγά-σιγά (εξού και το 2-4 από την Πάφο την 7η αγωνιστική και πολλοί άλλοι αγώνες που σημειώνουν την “κατρακύλα” της ομάδας).

omonoianews.com

Οι 5 συνεχόμενες ήττες και τα στατιστικά των τελευταίων αγώνων σημειώνουν την “χειρότερη” Ομονοια της τελευταίας δεκαετίας. Ας μην παραλείπουμε το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται λίγο πιο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο κόσμος έχει αγανακτήσει πλέον με τις υποσχέσεις της διοίκησης κάθε χρόνο με αποτέλεσμα να μην πηγαίνει στο γήπεδο αφενός γιατί η εμφάνιση της ομάδας “πληγώνει”, αφετέρου γιατί διαμαρτύρεται έμμεσα στους δικαιούντες για να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους.

Είναι γνωστό ότι η Ομονοια από το 2013 μέχρι σήμερα αδυνατεί να νικήσει το “αιώνιο” ντέρμπι σημειώνοντας την περασμένη Τετάρτη την 22η αγωνιστική χωρίς νίκη απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.

Σε ένα ακόμα ντέρμπι η ομάδα παρουσιάστηκε άψυχη, με μια απαθής-νωχελική στάση και νοοτροπία ηττοπάθειας (η οποία δεν λέει να αλλάξει) άρα αναμενόμενη και η ήττα.

Η τελευταία νίκη της Ομόνοιας, καταγράφηκε το 2013, με 3-0. Σκόρερς τότε ήταν ο Γιώργος Εφραίμ με 2 γκολ και ο Leandro Marcolini.

acomonoia

Το 2010 στο ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια η Ομόνοια παίρνει μια σπουδαία νίκη όταν γυρίζει το παιχνίδι σε 1-2, με σκόρερς τον Στάθη Αλωνεύτη και τον Μιχάλη Κωνσταντίνου (με τον θεαματικό του πανηγυρισμό).

Ακόμα μια πολύ σπουδαία νίκη ήταν ο τελικός κυπέλλου το 2000. Θεωρήθηκε ο πιο “γλυκός” τελικός κυπέλλου στην ιστορία της Ομόνοιας με νίκη 4-2 (που τζιαιρός για έτσι σκορ) απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Σκόρερς ήταν ο Vesko Mihajlovic με 2 γκολ και Rainer Rauffmann πάλι με 2 γκολ.

Κλείνοντας, μια τελευταία σκέψη. Η Ομόνοια αναμφισβήτητα είναι η ομάδα του λαού. Άν κάτι θύμιζε Ομόνοια τα τελευταία χρόνια, αυτό ήταν ο κόσμος της. Ήταν η ασπίδα της και το στήριγμα που δεν την άφηνε ποτέ μόνη της μέσα στο γήπεδο. Αλλά ήταν…

Υ.Γ. Στα τραγικά της υπόθεσης, αξίζει να αναφερθεί πως στη τελευταία αναμέτρηση μεταξύ Ομόνοιας και ΑΠΟΕΛ καταγράφηκαν μόλις 5546 εισιτήρια!

Εσύ τι νομίζεις εν να καταφέρει να γίνει ξανά βασίλισσα τζιαι να έρτει ο κόσμος της πίσω στα γήπεδα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending