fbpx

Λύγισε την αντίσταση του Frederick το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας!

Τη δεύτερη του νίκη στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Πετόσφαιρας Αντρών πέτυχε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας απέναντι στο Πανεπιστήμιο Frederick (3-0 σετ) στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Φάνηκε πως θα βλέπαμε καλό παιχνίδι από τους πρώτους κιόλας πόντους, αφού “αετοί” και κυανόλευκοι δεν συμβιβάζονταν με κάτι άλλο πέραν της νίκης.

Μετά τους αρχικούς, αναγνωριστικούς σε μεγάλο βαθμό, πόντους οι γηπεδούχοι του Πανεπιστημίου Λευκωσίας πήραν το προβάδισμα, το οποίο κράτησαν μέχρι τέλους παίρνοντας και το πρώτο σετ (25-15).

Παρόμοια η εικόνα και του 2ου σετ, με το Πανεπιστήμιο Frederick, δηλαδή, να βάζει δύσκολα στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας με τους “αετούς” όμως να είναι καλύτεροι και να βρίσκουν τις λύσεις παίρνοντας και αυτό το σετ (25-19).

Το 3ο σετ ήταν και το πλέον αμφίρροπο. Αφενός, οι φιλοξενούμενοι ήξεραν πως έχοντας χάσει τα πρώτα 2 σετ αυτή ήταν η τελευταία τους ευκαιρία για κάτι καλό στον αγώνα και αφετέρου οι γηπεδούχοι ήθελαν να “σκοτώσουν” τον αγώνα, χωρίς να χάσουν σετ. Μετά από 25 λεπτά, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας πήρε το σετ (25-20) και συνάμα και τη νίκη.

Έτσι, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, έχοντας παίξει 2 αγώνες, συγκατοικεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με το Πανεπιστήμιο Κύπρου μετρώντας το απόλυτο, ενώ οι περσινοί πρωταθλητές του Frederick μετρούν 1 νίκη σε 3 παιχνίδια.

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Lucovic L., Χατζηγεωργίου Α., Χρίστου Α., Δημητρίου Χ., Dzhrov M., Κουλέντης Α., Vladislav F., Εμμανουηλίδης Α., Προδρόμου Χ., Lucovic, Λιοτατή Α., Ελευθερίου Ν.

Πανεπιστήμιο Frederick: Ξενοφώντος Κ., Θεοφάνης Μ., Αντωνίου Χ., Σολωμού Τ., Φιλοκράτου Α., Καλαφάτης Κ., Γκίρκι Κ., Ιωαννίδου Θ.

Φωτογραφικό υλικό του αγώνα στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending