fbpx

Η Societe Generale Bank και το σωματείο Δρό.Με.Α Racing μας προσκαλούν να τρέξουμε μαζί τους

Με στόχο την προαγωγή του κοινωνικού αθλητισμού σε όλα τα στρώματα της τοπικής κοινωνίας και την ενίσχυση του υγιεινού τρόπου διαβίωσης, διοργανώνεται ο 11ος ετήσιος αγώνας Societe Generale Bank Cyprus “Τρέξτε μαζί μας” για την πρόληψη του καρκίνου από το σωματείο Δρό.Με.Α Racing, σε συνεργασία με το Δήμο Γερίου, την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου.

Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στην πρόληψη του καρκίνου και στη συμβολή της άσκησης στο σκοπό αυτό και περιλαμβάνει αγώνες δρόμου 5 και 10 χλμ, παιδικό αγώνα δρόμου 800 μ. καθώς και Φιλανθρωπικό Εταιρικό Αγώνα 5χλμ, όλα τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν προς ενίσχυση του έργου του ΠΑΣΥΚΑΦ.

Το ραντεβού δίνεται στις 10:00πμ, με αφετηρία το Εθνικό Δασικό Πάρκο Αθαλάσσας (200μ από την είσοδο του πάρκου πλησίον του κυκλικού κόμβου του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας). Οι εγγραφές θα γίνονται εκ των προτέρων, ΜΟΝΟ διαδικτυακά, μέσω της ιστοσελίδας του σωματείου www.dromearacing.com.

Το κόστος συμμετοχής είναι €10 για τα 5 χλμ (δικαίωμα συμμετοχής από 15 ετών και άνω), €15 για τα 10 χλμ (δικαίωμα συμμετοχής από 16 ετών και άνω) και €150 για τον Φιλανθρωπικό Εταιρικό Αγώνα για ομάδες μέχρι 20 άτομα (για συμμετοχές πέρα των 20 ατόμων είναι €5 ανά επιπλέον άτομο). Οι συμμετέχοντες έχουν 2 επιλογές πακέτων για την εγγραφή: το βασικό πακέτο, που περιλαμβάνει αναμνηστικό μετάλλιο του αγώνα κατά τον τερματισμό και το ενισχυμένο πακέτο με επιπλέον €10, που περιλαμβάνει το σακάκι του σωματείου, μάρκας Legea.

Οι αγωνιστικοί αριθμοί θα διανεμηθούν τη μέρα του αγώνα μεταξύ 08:00 – 09:30πμ MONO. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο τερματισμού. Ο παιδικός αγώνας δρόμου 800μ είναι δωρεάν και οι εγγραφές θα γίνονται επί τόπου τη μέρα του αγώνα μεταξύ 08:30-09:30πμ Απαιτείται συναίνεση γονέα για άτομα κάτω των 18 ετών.

Ο αγώνας των 10 χλμ (για ηλικίες 16 ετών και άνω) είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Κωστάκη Λουκαΐδη, πρώην μέλους του Δ.Σ. του ΚΟΑ και παλαιού πρωταθλητή του στίβου.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Δρό.Με.Α Racing, Μάκης Κουννίδης, ανέφερε: “Είναι με μεγάλη χαρά που βλέπουμε κάθε χρόνια τους συμμετέχοντες στο συγκεκριμένο αγώνα να αυξάνονται, προάγοντας έτσι την αθλητική κουλτούρα και στηρίζοντας ταυτόχρονα ανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, μέσω του σημαντικού έργου που επιτελεί ο ΠΑΣΥΚΑΦ”

Από πλευράς το ο Ανώτερος Εκτελεστικός Διευθυντής της Societe Generale Bank Khalil Letayf δήλωσε: “Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής μας Ευθύνης, στηρίζουμε το δρομικό κίνημα και τον αθλητισμό γενικότερα και είμαστε αρωγοί σε προσπάθειες όπως αυτές που προωθούν την άσκηση και τον υγιή τρόπο ζωής”.

Μέγας Χορηγός της εκδήλωσης είναι η Societe Generale Bank Cyprus. Μέγας χορηγός Δρό.Με.Α Racing 2018 είναι η Cablenet. Η εκδήλωση υποστηρίζεται από τους ΚΟΑ, ΠΑΣΥΚΑΦ, KYKKOS και Webarts και είναι υπό την αιγίδα της ΚΟΕΑΣ και είναι δανειοδοτημένη από το Τμήμα Δασών.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending