fbpx

«Ποια είναι η top σειρά που πρέπει να δει κάποιος;» 5 Κύπριες μας απάντησαν!

Προσωπικά, εν ξέρω κάποιον που να μεν βλέπει έστω τζιαι μια σειρά. Οι περισσότεροι στον ελεύθερο τους χρόνο (και όχι μόνο) βλέπουν σειρές.

Ειδικά στο Netflix που αποτελεί τη νέα τάση, μπορείς να έβρεις τα πάντα: από κωμωδία μέχρι thriller. Υπάρχουν σειρές για όλα τα γούστα και ηλικίες.

Πόσες φορές σου είπαν οι φίλοι σου να φκείτε τζιαι είπες όι; Γιατί ήθελες να μείνεις σπίτι σου να δεις την αγαπημένη σου σειρά; Ή πόσες φορές άφηκες το διάβασμα στη μέση για να δεις το νέο επεισόδιο μιας σειράς; (Εγώ πάντως πολλές φορές)

Ρωτήσαμε 5 Κύπριες ποιες σειρές δεν μπορούν να σταματήσουν να βλέπουν και γιατί. Δες τι μας απάντησαν:

1
Αντιγόνη, 20 χρονών

  • «Ούλλες οι σειρές του Netflix εν τέλειες. Αν έπρεπε να διαλέξω τις top που βλέπω, η πρώτη μου επιλογή θα ήταν το Grace and Frankie. Έχει μια μοναδική πλοκή και κάθε επεισόδιο περνά στο κοινό μηνύματα με νόημα. Plus, εν κωμωδία τζιαι κάμνει σε να διασκεδάζεις. Μια άλλη σειρά που θα επέλεγα είναι φυσικά το La casa de papel. Εν απλά τέλεια! Εν έχω λόγια να εξηγήσω γιατί όλοι πρέπει να τη δουν… αλλά πρέπει

(Εμένα έπεισες με πάντως)

2
Ουρανία, 21 χρονών

  • «Η top σειρά που βλέπω είναι οι F.R.I.E.N.D.S ή αλλιώς “Τα Φιλαράκια”. Ξέρω το έννεν καινούργια σειρά αλλά σίγουρα εν διαχρονική τζιαι αγαπούν την ούλλοι, ανεξαρτήτως ηλικίας. Είτε είσαι χαρούμενος, είτε είσαι λυπημένος, θα γελάσεις με την ψυσιή σου. Άσε που ταυτίζεσαι τζιαι με τους ηθοποιούς πολλές φορές. Τούτη η σειρά έγραψε ιστορία τζιαι θα ζει για πάντα πιστεύκω. Όσες φορές τζιαι αν την δω, εν τη βαρκούμε. Μεν σου πω έμαθα τζιαι τις ατάκες… νερό. Τζιαι φυσικά. εν προσπερνώ το τραγούδι της εισαγωγής. Κάθε fan των FRIENDS θα με νιώσει, θα ξέρει τι εννοώ. Την προτείνω με τα χίλια.»

3
Μαρία, 21 χρονών

  • «Για ‘μένα η top σειρά είναι το La casa de papel, γιατί σε κρατά σε αγωνία τζιαι έχει action. Έχει γρήγορη εξέλιξη τζιαι φυσικά ο Denver τζιαι ο Rio μαζί είναι πελλαμός! Μια άλλη σειρά που πρέπει να δεις είναι το El Chapο. Είναι βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα τζιαι έχει action. Τέλος, η μοναδική κυπριακή σειρά που βλέπω φέτος είναι Η ΦΑΜΙΛΙΑ. Δεν παίζεται απλά. Βασίζεται σε γεγονότα που είμαι σίουρη ότι συμβαίνουν σε κάθε κυπριακή οικογένεια. Είναι μια σειρά που θα ήθελα να βλέπω περισσότερο που 2 φορές την εβδομάδα.»

4
Χαρούλα, 26 χρονών

  • «Αυτή την περίοδο παρακολουθώ Friends. Εξεκίνησα την για  5η φορά. Θεωρώ ότι εν η πιο διαχρονική και πετυχημένη σειρά όλων των εποχών! Μια άλλη σειρά που μου αρέσκει πολλά είναι το Big Bang Theory. Είναι μια πολύ καλή επιλογή.»

5
Σωτηρία, 21 χρονών

  • «Εγώ βλέπω πολλές σειρές τζιαι αν ξεκινήσω να λαλώ ποιες. εν θα τελειώσω ποττέ. Είμαι φαν των σειρών φαντασίας τζιαι δράσης. Για ‘μένα μια που τις top σειρές είναι το Supernatural, που τωρά φκαίνει ο 14ος κύκλος. Τζιαι σε ποιαν εν αρέσκει ο θεός Jensen Ackles τζιαι ο Jared Padalecki; Μια άλλη σειρά που βλέπω είναι το Legacies (spin off του “The Originals”) που έχει να κάμει με βρικόλακες, λυκάνθρωπους και μάγισσες

(Εκαταλάβαμε γιατί θωρείς το Supernatural!!)

Εσένα ποια είναι η αγαπημένη σου σειρά; Ψήφισε πιο κάτω και δες πόσοι συμφωνούν μαζί σου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending