fbpx

5 Κύπριες απαντούν: «Πώς θα αντιδρούσες αν έβλεπες το αγόρι σου με μουστάκι;»

Μιας και έχουμε Νοέμβρη, τούτο σημαίνει ένα πράμα: Εξεκίνησε το Movember. Πολλοί άντρες αφήνουν μουστάκι για να δείξουν τηστήριξη τους στην πρόληψη του ανδρικού καρκίνου. 

Τούτο αποτελεί τζιαι ευκαιρία για τους άντρες να αλλάξουν στυλ. Μπορούν να πειραματιστούν λλίο τζιαι να φτιάξουν ένα «διαφορετικό» μουστάκι που να τους ταιριάζει.

Γενικότερα, υπάρχουν διάφορες απόψεις για τα μουστάκια. Κάποιοι τα θεωρούν ξεπερασμένα τζιαι ότι είναι μιας άλλης εποχής.  Άλλοι θεωρούν ότι το μουστάκι κάνει τον άντρα πιο γοητευτικό.

Για να είμαι ειλικρινής το μουστάκι δεν ταιριάζει σε όλους. Όμως υπάρχουν άντρες (π.χ. Zac Efron) που τους ταιριάζει αρκετά. Τι γίνεται όμως όταν στην κοπέλα σου… εν αρέσκει το μουστάκι;

Ρωτήσαμε 5 Κύπριες πώς θα αντιδρούσαν αν έβλεπαν το αγόρι τους μόνο με μουστάκι. Δες τι μας απάντησαν:

1
Σωτηρούλλα, 21 χρονών

  • «Τι μου εθύμησες τωρά… Πριν 2 χρόνια ο φίλος μου ήταν στρατιώτης τζιαι άφηκε μουστάκι. Εν μου άρεσκε καθόλου. Εν θα ήθελα να τον ξαναδώ με μουστάκι, γιατί εν να τον χωρίσω (Αστειεύκω). Αρέσκει μου όπως είναι τωρά με μούσια

2
Κωνσταντίνα, 23 χρονών

  • «Αν ξυριζόταν και έμενε με το μουστάκι για κάποιο σημαντικό λόγο, θα έκαμνα υπομονή μέχρι να μεγαλώσει το γένι! Αν δεν υπήρχε λόγος, αρχικά εν να γελούσα μόλις τον έβλεπα και θα του έλεγα να μη βγούμε έξω μέχρι να γίνει όπως ήταν.»

3
Στέφανη, 23 χρονών

  • «Λοιπόν εμένα ο φίλος μου άφησε μουστάκι και τον καιρό που ήταν στρατιώτης, οπόταν δεν θα με εξάφνιαζε. Θυμούμαι τότε δεν μου άρεσκε τζιαι ελαλούσα του να το κόψει. Τώρα με το Movember όμως άφησε πάλε μουστάκι τζιαι μπορώ να πω ότι τωρά αρέσκει μου πάνω του..»

4
Χαρούλλα, 28 χρονών

  •  «Αν έβλεπα τον σύντροφο μου μόνο με μουστάκι θα αγόραζα αμέσως ξυραφάκια. Για ‘μένα εν πολλά αστείο στη σημερινή εποχή. Εκτός τζιαι αν το έκαμνε για το Movember – σε τούτη την περίπτωση εν θα με πείραζε.»

5
Άννα, 23 χρονών

  • «Εμένα ο φίλος μου εν άφηκε ποττέ μουστάκι.  Αλλά αν άφηνε εν θα με επείραζε. Εν να του ελάλουν την άποψή μου, αλλά εν δικό του πρόσωπο τζιαι μπορεί να κάμει ό,τι θέλει. Αρέσκει μου ότι τζιαι να κάμει.»

Εσύ πώς θα αντιδρούσες;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending