fbpx

Νίκη και κορυφή για το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στο μπάσκετ!

Το απόλυτο μετρά στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Καλαθόσφαιρας Γυναικών το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, αφού στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής έκανε το 2×2, νικώντας εκτός έδρας το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου (38-56).

Πατούσαν καλύτερα στο παρκέ με το ξεκίνημα της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι με το Ευρωπαϊκό, χωρίς να έχει βάθος στον πάγκο, να παλεύει και να διατηρεί τη διαφορά όσο πιο χαμηλά μπορούσε (9-16 το Α’ δεκάλεπτο).

Παρόμοια ήταν και η εικόνα του ματς και στο Β’ δεκάλεπτο με αποτέλεσμα το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας να διατηρεί τον έλεγχο του ματς και με τη λήξη του ημιχρόνου να είναι μπροστά με διαφορά 10 πόντων από τις πορτοκαλί του Ευρωπαϊκού (18-28).

Παρά τη διάθεση των καλαθοσφαιριστριών του Ευρωπαϊκού να ψαλιδίσουν τη διαφορά στο Γ’ δεκάλεπτο, η ομάδα του Μιχάλη Ματσεντίδη συνέχισε να είναι καλύτερη.

Έτσι, το 8-12 (επιμέρους σκορ του δεκαλέπτου) όχι μόνο διατήρησε τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα, αλλά την ανέβασε στο +14 (26-40).

Απαλλαγμένες πλέον από το οποιοδήποτε άγχος, αφού ο νικητής είχε σε μεγάλο βαθμό κριθεί, οι καλαθοσφαιρίστριες των 2 ομάδων στο Δ’ δεκάλεπτο σημείωσαν συνολικά 28 πόντους (12-16 το σκορ της περιόδου).

Με το τέλος του Α’ γύρου το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής και το Ευρωπαϊκό, παρά την προσπάθεια του και στα 2 παιχνίδια του, να μένει χωρίς νίκη.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Κλοκκαρή Π., Μιχαλάκη Α., Μουσκάλλη Α., Γιάγου Β., Γεωργίου Ε., Μιχαήλ Γ., Ανδρέου Π.

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Παναγοπούλου Δ., Ελευθεριάδου Σ., Βασιλάκη Μ., Αντωνιάδου Σ., Αντωνίου Π., Καλιάνου Χ., Παπαλλά Α., Πέτρου Μ., Καλιάνου Μ.

Φωτογραφικό υλικό του αγώνα στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending