fbpx

5+1 λόγοι για να έρθεις στο Gameshow Cyprus 2018!

Είσαι λάτρης των video games και περήφανα αποκαλείς τον εαυτό σου gamer; Τότε δες πιο κάτω, το event που σου ταιριάζει γάντι!

Το Gameshow Cyprus, η μεγαλύτερη συνάντηση gamers στην Κύπρο, θα πραγματοποιηθεί στις 22 & 23 Δεκεμβρίου 2018 στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία!

Η PrimeTel σε συνεργασία με το Kinx Gaming, διοργανώνει ένα event που ο κάθε gamer δεν πρέπει να χάσει!

Στο event θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις άλλους gamers, να παίξεις τα αγαπημένα σου games, να διεκδικήσεις πλούσια δώρα, να κάνεις Cosplay και να περιηγηθείς στα περίπτερα διαφόρων εταιρειών με προϊόντα τεχνολογίας και gaming!

Δες τους 5+1 λόγους που πρέπει να έρθεις στο Gameshow Cyprus 2018!

1
Ψήφισε ποια games θέλεις να δεις!

Κατά τη διάρκεια τουGameshow Cyprus 2018 θα διεξάγονται τουρνουά για παιχνίδια που θα επιλέξεις εσύ, σε παγκοσμίων προδιαγραφών stages! Γι’ αυτό, ψήφισε τα αγαπημένα σου video games που θες να δεις στο  Gameshow Cyprus 2018!

2
Λάβε μέρος σε Gaming Tournaments!

Αν νομίζεις ότι έχεις τα skills, λάβε μέρος στο τουρνουά που θες για να ζήσεις στιγμές που μόνο ένας «pro gamer» μπορεί να ζήσει!

3
LAN Party για να διασκεδάσεις με την παρέα σου!

Κατ’ ακρίβειαν, θα είναι το μεγαλύτερο LAN Party που έγινε ποτέ στην Κύπρο, με πέραν των 200 υπολογιστών και ταχύτητες ρεκόρ από την PrimeTel!

4
Παρακολούθησε αγαπημένους Streamers, live!

Επίσης, θα υπάρχει και συγκεκριμένο stage με streamers για να βλέπεις το gameplay τους και να εισπράξεις κάποια game tips.

5
Διαγωνισμός Cosplay!

Αν είσαι από αυτούς που θέλουν να ενσαρκώσουν τους αγαπημένους τους χαρακτήρες από τα video games on-stage, τότε το Gameshow Cyprus 2018 σε έχει καλυμμένο αφού θα υπάρχει και διαγωνισμός Cosplay με ξεχωριστά δώρα! Η είσοδος στο event για τους Cosplayers είναι δωρεάν!

6
Περίπτερα με ό,τι έχει να κάνει με gaming και τεχνολογία!

Εξερεύνησε τα περίπτερα των μεγαλύτερων κατασκευαστών ηλεκτρονικών υπολογιστών, video-games και καταστημάτων τεχνολογίας. Θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις πρώτος νέους τίτλους παιχνιδιών και θα ενημερωθείς για τα πιο hot gaming προϊόντα.

Πιστεύεις πως είσαι ο καλύτερος gamer στην Κύπρο;
Δήλωσε συμμετοχή στο Gameshow Cyprus και απόδειξε το!

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending