fbpx

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σεμινάριο «Ο Ρόλος των γονέων στην επιλογή σπουδών των παιδιών τους»!

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία μια σειρά από διαλέξεις του καθηγητή Θεόδωρου Κατσανέβα κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στην Κύπρο μετά από πρόσκληση του εκπαιδευτικού οργανισμού Global Education.

Ο κ. Θεόδωρος Κατσανέβας είναι Ομότιμος καθηγητής  του Πανεπιστημίου Πειραιώς και επισκέπτης καθηγητής σε διάφορα  Πανεπιστήμια στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε θέματα οικονομίας, εργασιακών σχέσεων,  απασχόλησης, διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού και επαγγελματικού προσανατολισμού.

Έχει συγγράψει περισσότερα από τριάντα επιστημονικές μελέτες και  βιβλία, ορισμένα από τα οποία διδάσκονται σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Έχει επίσης οργανώσει και συμμετάσχει σε πολλά επιστημονικά και εκπαιδευτικά συνέδρια και σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε συναφή θέματα.

Το θέμα των διαλέξεων στην Κύπρο ήταν «Ο Ρόλος των Γονέων στην Επιλογή Σπουδών των Παιδιών τους». Στόχος ήταν να βοηθήσουν τους γονείς να βρουν καλύτερες διόδους επικοινωνίας με τα παιδιά τους και ειδικότερα να είναι σε θέση να συζητήσουν εποικοδομητικά μαζί τους για το κρίσιμο θέμα του επαγγελματικού τους μέλλοντος.

Ο Θεόδωρος Κατσανέβας είναι ο επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας που δημιούργησε το τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού Career Gate Test. To Career Gate είναι το κορυφαίο Test Επαγγελματικού Προσανατολισμού στην Ελλάδα και χαίρει διεθνούς εμβέλειας.

Έχει δοκιμαστεί με μεγάλη επιτυχία στην πράξη τα τελευταία 10 έτη με τη χορήγησή  του σε εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες. Ανανεώνεται συνεχώς σε διαφορετικές εκδόσεις και  προσαρμόζεται σύμφωνα με τις επι μέρους ανάγκες. Στηρίζεται σε αναγνωρισμένες επιστημονικές βάσεις, είναι σταθμισμένο, αξιόπιστο εύχρηστο και εύκολα κατανοητό..

Οι εκπαιδευτικοί σύμβουλοι της Global θα μπορούν να στηρίξουν τους γονείς σε αυτή την κρίσιμη απόφαση τους με την πλατιά γνώση και εμπειρία των 20 ετών που διαθέτουν. Με τον συνδυασμό των αποτελεσμάτων του τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού Career Gate Μπορούν να ληφθούν οι καλύτερες δυνατές αποφάσεις για την επιλογή  σπουδών των νέων παιδιών.

Όποιος ενδιαφέρεται να παρακαθήσει το τεστ μπορεί να το κάνει στα γραφεία της Global Education όπου και θα τους γίνει δωρεάν ανάλυση των δυνατοτήτων τους από τους εξειδικευμένους συμβούλους μας. To κόστος του τεστ ανέρχεται στα 67 εύρω. Διαρκεί μονάχα 30 λεπτά και τα αποτελέσματα βγαίνουν αυτόματα.

Για μια προσωπική συνάντηση μπορείτε να τηλεφωνήσετε στα τηλέφωνα 22 780250, 22785022 ή 22772244.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending