fbpx

Ματς-διαφήμιση με νικητή το Πανεπιστήμιο Κύπρου στο βόλεϊ!

Είναι μερικά παιχνίδια που σου μένουν ανεξίτηλα χαραγμένα στη μνήμη ότι και αν γίνει! Είναι μερικά παιχνίδια που είναι λες και θέλουν να σου αποδείξουν ότι ο αθλητισμός είναι κάτι που αξίζει την αγάπη που του έχεις!

Ένα τέτοιο παιχνίδι ήταν και αυτό ανάμεσα στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και το ΤΕΠΑΚ για την 4η αγωνιστική του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Πετόσφαιρας Αντρών.

Νικητής στο συγκεκριμένο παιχνίδι αναδείχθηκε το συγκρότημα του Κώστα Φαούτα με 3-1 σετ, σε ένα παιχνίδι όμως που είχε τέτοια διακύμανση συναισθημάτων, τόσες συγκινήσεις που μπορεί και να χαρακτηριστεί ως διαφήμιση του αθλήματος.

Καλύτερα στο 1ο σετ μπήκαν οι φιλοξενούμενοι του Δημήτρη Ελισσαίου παίρνοντας το προβάδισμα. Προβάδισμα που δεν έχασαν παρά το ντεμαράζ του Πανεπιστημίου Κύπρου προς το τέλος του σετ με το ΤΕΠΑΚ να κάνει το 0-1 σετ (23-25).

Πιο δυναμικά στο 2ο σετ μπήκαν και πάλι οι πετοσφαιριστές του Πανεπιστημίου της Λεμεσού ανοίγοντας την ψαλίδα μέχρι και 7 πόντους (1-8). Κάπου εκεί όμως χτύπησε καμπανάκι αφύπνισης στους γηπεδούχους που βελτιώθηκαν κατά πολύ παίρνοντας το σετ και ισοφαρίζοντας σε 1-1 (25-17).

Στο 3ο σετ είδαμε πραγματικό ντέρμπι. Καμιά από τις 2 ομάδες δεν ήθελε να το χάσει, αφού και οι 2 ήξεραν πως όποια κατάφερνε να πάρει προβάδισμα σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού θα ήταν και πιο κοντά στη νίκη.

Το ΤΕΠΑΚ κυνηγούσε με μανία να ξαναπάρει το προβάδισμα, την ίδια ώρα που οι γηπεδούχοι επιδίωκαν την ολική ανατροπή. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το 3ο σετ να κρατήσει 32 λεπτά, με τους γηπεδούχους να το παίρνουν (28-26) και να κάνουν το 2-1 σετ!

Μετά και το δραματικό 3ο σετ που κρίθηκε στις λεπτομέρειες υπέρ των γηπεδούχων, ήταν φανερό πως η ψυχολογία ήταν υπέρ του συγκροτήματος του Κώστα Φαούτα. Έτσι, το Πανεπιστήμιο Κύπρου έκανε το 3-1 σετ (25-17) και πήρε την υπερπολύτιμη νίκη.

Αυτή ήταν η 3η νίκη του Πανεπιστημίου Κύπρου σε 3 παιχνίδια που συγκατοικεί στην κορυφή με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, ενώ το ΤΕΠΑΚ, παρά την προσπάθεια, μετρά 1 νίκη σε 3 ματς.

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Καλάσνικοφ, Χριστοφίδης, Χανοριώτης, Μιχαήλ, Ιορδάνους, Μαντζαράς, Βρυωνίδης, Βραχίμης

Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Γιαννότρης, Νικολάου, Δαμιανού, Μουτσελάκης, Χατζηδημητρίου, Αντωνίου, Μιχαήλ, Καρακατσάνης, Φούκας, Σαββίδης, Νεοπτολέμου

Φωτογραφικό υλικό του αγώνα στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending