fbpx

Αυτές είναι οι εκπομπές που βλέπαμε παλιά και θέλουμε να κάνουν come-back!

Είσαι έτοιμ@ για μία δόση νοσταλγίας; Ψάξαμε και βρήκαμε αγαπημένες τηλεοπτικές εκπομπές που έγιναν μέρος της καθημερινότητας μας όταν ήμασταν μικροί και δεν σταματούσαμε να βλέπουμε.

Θα θέλαμε, όμως, να κάνουν come-back και να τις ξαναδούμε στις οθόνες μας! Τόσο οι κυπριακές όσο και οι ελληνικές εκπομπές που αγαπήσαμε, έγιναν σήμα κατατεθέν της παιδικής και εφηβικής μας ηλικίας. Από ψυχαγωγικές εκπομπές μέχρι και τηλεπαιχνίδια.

Δες πιο κάτω ποιες εκπομπές θέλουμε να κάνουν come-back:

1
Alive

youtube.com / christinamarouchou.com

Alive ή αλλιώς @live. Η νεανική καλοκαιρινή εκπομπή της κυπριακής τηλεόρασης που προβαλλόταν με μεγάλη επιτυχία από την τηλεόραση του SIGMA επί 6 χρόνια (2003-2009).

Η εκπομπή είχε κυρίως νεανικό-εφηβικό περιεχόμενο με πολλή μουσική, καλεσμένους καθώς και την άμεση αλληλεπίδραση του κοινού μέσω live μηνυμάτων. Κάθε έφηβος ανά το παγκύπριο παρακολουθούσε τη μεσημβρινή εκπομπή, που ήταν η αγαπημένη όλων τα καλοκαίρια.

Καθ’ όλα τα χρόνια, η εκπομπή είχε αλλάξει αρκετούς παρουσιαστές. Μερικοί από αυτούς ήταν: η Χριστίνα Μαρούχου, η Κρίστυ Αγαπίου, ο Γιώργος Γεωργίου, ο Αλέξανδρος Μαρτίδης κ.ά.

2
«Κώστας Κώστα στις 8» ή «Κώστας Κώστας Show»

Η stand-up comedy εκπομπή του SIGMA «Κώστας Κώστα στις 8» και αργότερα στο ΡΙΚ με όνομα «Κώστας Κώστα Show», με παρουσιαστή τον ένα και μοναδικό Κώστα Κώστα. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι ο εθνικός μας κωμικός – ταχυδακτυλουργός.

Η εκπομπή έκανε πρεμιέρα το 1996 και διήρκησε για αρκετά χρόνια, κάνοντας χαρακτηριστική εισαγωγή σε κάθε show με τη φράση «Και τώρα σε ζωντανή μαγνητοσκοπημένη μετάδοση, το ”Κώστας Κώστα Show”»! Είναι ένα από τα πιο πετυχημένα shows που έχουν υπάρξει στην κυπριακή τηλεόραση. Η εκπομπή είχε και ζωντανό κοινό.

Περιλάμβανε άφθονο χιούμορ, καλεσμένους από Κύπρο και Ελλάδα, live μουσική, ταχυδακτυλουργικά κόλπα και όλα με μία δόση τρέλας από τον Κώστα Κώστα.

Ήξερες πως ο Κώστας Κώστα έκανε guest εμφανίσεις στην τηλεοπτική σειρά του SIGMA «Οι Τάκκοι» και έλαβε μέρος και στο τηλεοπτικό παιχνίδι «Ο Διάδοχος του Uri Geller»;

3
Κατάλληλο για όλους

thedot.gr

Ψυχαγωγική, οικογενειακή τηλεοπτική εκπομπή του Alpha με παρουσιάστρια την Άννα Δρούζα. Ένα τρίωρο ζωντανό show που όπως λέει και το όνομά του, ήταν κατάλληλο για όλους.

Η εκπομπή διήρκησε από το 2000 μέχρι το 2001 και προβαλλόταν κάθε Κυριακή και Τρίτη. Περιλάμβανε πολύ χορό, τραγούδι, καλεσμένους από τον χώρο της Τέχνης και του θεάματος και φυσικά ένα πολύ ξεσηκωτικό κοινό στην εκπομπή.

4
Πολύ την Κυριακή / Πιο πολύ την Κυριακή

youtube.com / en.wikipedia.org

Ψυχαγωγική εκπομπή του Mega Channel με κεντρικό παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Όπως λέει και το όνομα της εκπομπής, η εκπομπή προβαλλόταν κάθε Κυριακή και διήρκησε από το 2005 μέχρι το 2007.

Μετά την επιτυχία της 1ης σεζόν, το show μετονομάστηκε σε «Πιο Πολύ την Κυριακή». Από το 2005-2006 συμπαρουσιάστρια ήταν η Μαριέττα Χρουσσαλά και αργότερα από το 2006-2007 ήταν η γνωστή σε όλους μας Καλομοίρα.

Το show περιλάμβανε κοινό, δώρα/διαγωνισμούς, καλεσμένους και πολλές φορές λάμβανε χώρα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Είναι γνωστό πως η εκπομπή απογείωνε τα νούμερα τηλεθέασης.

5
Μπράβο

Η εκπομπή του Mega Channel με παρουσιάστρια τη Ρούλα Κορομηλά. Διήρκησε από το 1994-2000 και είχε διαφορετικές εκδοχές στο όνομα όπως “Μπράβο”, “Μπράβο καλώς ήρθατε”, “Μπράβο έκανες την τύχη σου”. Μία εκπομπή που είχε μεγάλη επιτυχία τα χρόνια προβολής της.

Η εκπομπή επανήλθε στους δέκτες μας μέσω του Epsilon TV με το όνομα “Μπράβο Ρούλα” το 2016. Είχε άφθονη μουσική, κοινό και πολλούς εκλεκτούς καλεσμένους, όπως τον Σάκη Ρουβά, τη Δέσποινα Βανδή, την Madonna, τον Ricky Martin, τον Eros Ramazzotti, κ.ά.

Η Ρούλα Κορομηλά είναι γνωστή και ως η εθνική τηλεπαρουσιάστρια της Ελλάδας. Η εκπομπή ήταν μία από τις πιο ακριβές παραγωγές της ιδιωτικής τηλεόρασης.

6
Chart Show – Your Countdown

tsouxtres.gr / .zappit.gr

Η βραδινή μουσική εκπομπή στον Alpha με τη Ναταλία Γερμανού. Προβλήθηκε το 2009-2012. Και το 2023 επέστρεψε στις οθόνες μας με τη Δέσποινα Βανδή.

Κύριο περιεχόμενο της εκπομπής ήταν το ελληνικό πεντάγραμμο και σε κάθε εκπομπή υπήρχε διαφορετική θεματολογία, όπως: «τα πιο ερωτικά τραγούδια», «τα καλύτερα ζεϊμπέκικα», «τα δημοφιλέστερα soundtrack» κ.ά.

Με καλεσμένους από τον χώρο της μουσικής και όχι μόνο, η εκπομπή ξεσήκωνε το κοινό της με χιούμορ και με live εμφανίσεις γνωστών τραγουδιστών.

7
Θα πεις κι ένα τραγούδι

Μουσικό τηλεπαιχνίδι του Alpha Ελλάδος, με παρουσιαστή τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Το show προβλήθηκε από το 2007-2008.

Οι διαγωνιζόμενοι καλούνταν σε διάφορες δοκιμασίες και έπρεπε να βρουν τον σωστό στίχο, τον τίτλο ή και τον τραγουδιστή διάφορων τραγουδιών. Έτσι, περνούσαν και στην επόμενη φάση του παιχνιδιού.

8
Big in Japan

Τηλεπαιχνίδι / Reality show που προβαλλόταν από την τηλεόραση του Alpha με παρουσιάστρια την Καλομοίρα Σαράντη, το 2009.

Το παιχνίδι έχει ως εξής: 12 νέοι Έλληνες είχαν την ευκαιρία να ζήσουν για 1 μήνα στην Ιαπωνία. Λάμβαναν μέρος στο καλύτερο Ιαπωνικό τηλεπαιχνίδι και διαγωνίζονταν στα πιο τρελά, πρωτότυπα και συναρπαστικά παιχνίδια. Πιέζονταν και έβγαιναν έξω από τα… νερά τους, αλλά στο τέλος ένας ήταν ο νικητής που κέρδιζε τη δόξα και ένα πολυτελές αυτοκίνητο. Αυτός ο ένας είχε το προνόμιο να λέγεται «Μεγάλος στην Ιαπωνία».

Άφθονο γέλιο και ξεκαρδιστικές δοκιμασίες μέσα σε ένα show που προέβαλλε επίσης και την ιαπωνική κουλτούρα. Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορούσαμε να το ξεχάσουμε!

Εσύ ποιες θυμάσαι και ποιες θα ήθελες να κάνουν come-back;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending