fbpx

Με εφτάρα έκανε δυο τις νίκες του το Ευρωπαϊκό στο ποδόσφαιρο!

Ένα άκρως χορταστικό παιχνίδι με 11 συνολικά τέρματα, μπόλικες φάσεις μπροστά από τις 2 εστίες και έντονη εναλλαγή συναισθημάτων συνέθεσε το “μενού” του αγώνα ανάμεσα στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου για την 4η αγωνιστική του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Αντρών.

Νικητές αναδείχθηκαν οι φιλοξενούμενοι με το εντυπωσιακό 4-7, πετυχαίνοντας έτσι τη 2η νίκη τους σε 4 παιχνίδια, την ίδια ώρα που οι γηπεδούχοι του Πανεπιστημίου Κύπρου παραμένουν χωρίς νίκη σε 3 ματς.

Στο 9′ άνοιξε το σκορ το Ευρωπαϊκό με πλασέ μέσα από την περιοχή του Αντρέα Νικολάου, για να απαντήσει όμως γρήγορα (20′) το Πανεπιστήμιο Κύπρου με πανομοιότυπο τρόπο και δράστη τον Μάριο Νικολάου.

Αυτό ήταν όμως μόνο ο πρόλογος του τι θα ακολουθούσε. Συγκεκριμένα, ένα “δαιμονισμένο” εξάλεπτο (28′-34′) από τους φιλοξενούμενους έφερε τον δείκτη του σκορ στο 1-4 (Μπακίρης 28′, Λοΐζου 32′ και Κυριάκου 34′ οι σκόρερ).

Άμεσα η ομάδα του Αντρέα Καλλινίκου “ψαλίδισε” την διαφορά μειώνοντας στο 36′ σε 2-4 με σκόρερ τον Φώτη Βασιλείου. Το 2-4 έμελλε να ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου με τον νικητή όμως να είναι κάθε άλλο παρά κριμένος.

Αυτό φάνηκε από την πρόθεση του Πανεπιστημίου Κύπρου να πιέσει με το ξεκίνημα του Β’ ημιχρόνου για να μειώσει κι άλλο και να ξαναμπεί στην διεκδίκηση κέρδους. Παρά την υπεροχή του όμως, ήταν το Ευρωπαϊκό που χτύπησε και πάλι και με 2 τέρματα των Νικολάου (60′) και Μπακίρη (64′) ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-6.

Στο 70′ ο Πιεράκης Πιερή μείωσε σε 3-6 με ωραίο πλασέ εντός περιοχής, ενώ στο 85′ ο Παναγιώτης Π. έκανε το 4-6 δίνοντας δραματικό τόνο στα τελευταία λεπτά. Η ομάδα του Αχιλλέα Αντρέου άντεξε και έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στο 90′ με τον Ευθύμιο Μάργκο να γράφει το τελικό 4-7.

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Νικολάου Μ., Βιολάρης Α., Χαραλάμπους Ν., Παυλίδης Κ., Παπαναστασίου Α., Βασιλείου Φ., Παναγιώτης Π., Κασαπάκης Ε., Σωτήρης Κ., Μάριος Λ., Μαχαρίτης Β., Βαλιαντής Χ., Πιερή Π., Χριστοφή Δ.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Στρατάκης Γ., Χανάππα Ν., Λοΐζου Α., Κυριάκου Λ., Μπακίρης Ε., Γεωργίου Α., Παρασκευόπουλος Π., Νικολάου Α., Κάκας Μ., Σπύρου Α., Πιτταρά Α., Τσιαπινάς Γ., Χατζηγεωργίου Δ., Ευθύμιος Μ., Σακαρίδης Ε., Δημητρούλας Χ.

Φωτογραφικό υλικό του αγώνα στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending