fbpx

«CHOOSE HOPE» Φοράμε και φέτος τη μπλε μυτούλα και μοιράζουμε χαμόγελα στα παιδιά!

Μεγάλη εκστρατεία οικονομικής ενίσχυσης του Οργανισμού Hope For Children CRC Policy Center!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού, η οποία γιορτάζεται στις 20 Νοεμβρίου, ο Οργανισμός Hope For Children CRC Policy Center πραγματοποιεί για δεύτερη συνεχή χρονιά την εκστρατεία «CHOOSE HOPE». Η εκστρατεία αποσκοπεί στην ενημέρωση του κοινού και οικονομική ενίσχυση του Οργανισμού για τη στήριξη των δράσεων του που επικεντρώνονται στην προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών και έχει ως κεντρικό στοιχείο τις μπλε μυτούλες που συμβολίζουν την ελπίδα και την ευαισθησία προς τα παιδιά.

Με μια απλή χειρονομία αγάπης, φορώντας μια μπλε μυτούλα, ο καθένας από εμάς μπορεί να γίνει φορέας και πολλαπλασιαστής του μηνύματος «CHOOSE HOPE». Παράλληλα, γίνεται αρωγός στην προσπάθεια του Hope for Children CRC Policy Center να συνεχίσει να παρέχει στήριξη σε όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτως θρησκευτικού, πολιτιστικού ή άλλου υποβάθρου και να συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κοινωνικά μη προνομιούχων παιδιών.

Η εκστρατεία, που πραγματοποιείται με τη στήριξη των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, Διαχρονικού Χορηγού του «Hope For Children CRC Policy Center και της Action Global Communications, θα διαρκέσει μέχρι και τις 16 Δεκεμβρίου 2018.

Η Διευθύντρια του Ανθρωπιστικού Τμήματος του Οργανισμού Hope For Children CRC Policy Center, κα Άντρια Νεοκλέους, επεσήμανε τη σημασία της εκστρατείας για την οικονομική στήριξη του οργανισμού και ευχαρίστησε τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και την Action Global Communications για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Από πλευράς της, η Νατάσα Κωνσταντινίδου, Assistant Marketing Manager των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ δήλωσε: «Ως Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, βρισκόμαστε αρωγοί, διαχρονικά, στο έργο του Οργανισμού Hope For Children CRC Policy Center, συμβάλλοντας στην οικονομική ενίσχυσή του και στηρίζοντας τις δράσεις που αναλαμβάνει. Είμαστε σίγουροι ότι και η φετινή εκστρατεία θα αγκαλιαστεί από το κοινό, αναδεικνύοντας συναισθήματα χαράς και θετικότητας, βασικός εκφραστής των οποίων είναι τα παιδιά».

Ο Γενικός Διευθυντής της Action Global Communications, κ. Δημήτρης Ιωαννίδης, επεσήμανε: «Όταν ξεκινήσαμε πέρσι την εκστρατεία “CHOOSE HOPE” στοχεύσαμε να την καταστήσουμε θεσμό. Έτσι και έγινε! Η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στην περσινή εκστρατεία, μας έδωσε ώθηση ώστε να την ενδυναμώσουμε ακόμη περισσότερο φέτος. Καλούμε για ακόμα μια φορά το κοινό να δείξει έμπρακτα τη στήριξη του, να φορέσει τις μπλε μυτούλες και να βοηθήσει τον οργανισμό Hope For Children CRC Policy Center να σκορπίσει περισσότερα παιδικά χαμόγελα».

Οι μπλε μυτούλες διατίθενται στα ταμεία των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ και σε άλλες προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Hope for Children, στη συμβολική τιμή των €2. Όσοι επιθυμούν μπορούν να αναρτήσουν επίσης τη φωτογραφία τους στα social media, χρησιμοποιώντας το hashtag #ChooseHopeCy ενισχύοντας περαιτέρω το μήνυμα της εκστρατείας.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending