fbpx

Μάθε τι λένε για τον χαρακτήρα σου οι φωτογραφίες που βάζεις στα Social Media!

Τα Social Media είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας και ανεβάζουμε καθημερινά διάφορα post – είτε αυτά είναι σκέψεις μας, video, τραγούδια, φωτογραφίες κλπ.

Πολλά από αυτά που ανεβάζουμε, ακόμα και αν δεν το καταλαβαίνουμε, φανερώνουν κάτι από τον χαρακτήρα μας.

Σήμερα, λοιπόν, θα σου πούμε τι λένε για τον χαρακτήρα σου οι πιο συχνοί τύποι φωτογραφιών που βλέπουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σου!

Μάθε πιο κάτω:

1
But first… let me take a Selfie!

Ίσως ο πιο δημοφιλής και αγαπημένος τύπος φωτογραφίας τα τελευταία χρόνια. Είτε mirror selfie, είτε στο ασανσέρ, είτε duck face και ότι άλλο βλέπουμε, αποκαλύπτει την υπερβολική ανάγκη για αναγνώριση και αποδοχή από τους γύρω σου.

Επίσης, ακόμα και αν δεν το κατανοείς, όταν βγάζεις συνεχώς selfies, τείνεις προς την εγωκεντρικότητα και τον ναρκισσισμό. Κάτι σαν να λέμε… «πτου σου καμάρι μου, μα πόσο θεός/α είμαι τέλος πάντων;!»

2
Love is in the air!

Οι φωτογραφίες ζευγαριών είναι παντού και «φωνάζουν» “Love is in the air”. Αυτό που ίσως να μην καταλαβαίνεις όταν τις ανεβάζεις, είναι ότι έτσι κάνεις μια «επίδειξη» της σχέσης σου.

Άρα, είναι σαν να έχεις την κρυφή ανάγκη να δείξεις ότι «είμαι αγαπητός/ή» και ότι είσαι καλύτερος και πιο ευτυχισμένος από τους «άτυχους» singles φίλους σου.

3
Φωτογραφίες με την παρέα

Η πλειοψηφία των φωτογραφιών που ανεβάζεις δείχνουν στιγμές με φίλους σου σε πάρτυ, στο πανεπιστήμιο, για ποτό κ.λπ.;

Αν ναι, τότε αυτό που δείχνεις για τον χαρακτήρα σου είναι ότι είσαι ένας άνθρωπος που φοβάσαι να μείνεις μόνος και έχεις την ανάγκη να ανήκεις σε μια ομάδα.

4
Φωτογραφίες με ζωάκια

Οι φωτογραφίες με ζώα αποτελούν το πιο χαριτωμένο είδος φωτογραφιών! Είτε είναι μόνο ζώα, είτε είσαι εσύ με το σκυλάκι/ γατάκι ή κουνελάκι σου, το συγκεκριμένο είδος φωτογραφίας υποδεικνύει ότι έχεις ένα (όχι και τόσο κρυφό) συναισθηματισμό.

5
#Nature_Lovers

Ένα νέο trend που βλέπουμε στα social media είναι οι φωτογραφίες στη φύση. Αν στους λογαριασμούς σου μπορεί κανείς να βρει συχνά το hashtag “nature lover”, τότε αυτό μπορεί να υποδηλώνει την ικανοποίηση σου για τη ζωή.

Ωστόσο, μπορεί επίσης να υποδηλώνει την επιθυμία σου να ξεφύγεις από την busy καθημερινότητά σου.

6
“Fly me to the moon…”

Θα μπορούσαμε να αφήσουμε πίσω τις αγαπημένες ταξιδιωτικές φωτογραφίες; Όχι φυσικά!

Για μερικούς ανθρώπους, οι φωτογραφίες από ένα ταξίδι δείχνουν την επιθυμία να τονιστεί η κοινωνική τους κατάσταση, δηλ. ότι έχουν την ευχέρεια να κάνουν ταξίδια.

Υπάρχει όμως και η άλλη οπτική, όπου τέτοιου είδους φωτογραφίες απλά επιλέγονται λόγω των συναισθημάτων και των αναμνήσεων από το ταξίδι που κρύβονται από πίσω.

Εσύ ποιο είδος φωτογραφίας ανεβάζεις πιο συχνά;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending