fbpx

Υπέταξε το Πανεπιστήμιο Κύπρου και φουλάρει για τίτλο το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας!

Συμπληρώθηκε ο Α’ γύρος στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Πετόσφαιρας Αντρών με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας να είναι μόνο πρώτο στη βαθμολογία και αήττητο, αφού σε σύνολο 4 αγώνων μετρά ισάριθμες νίκες, χωρίς μάλιστα να έχει χάσει ούτε ένα σετ.

Στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής οι “Αετοί” επικράτησαν και του Πανεπιστημίου Κύπρου με 3-0 σετ και με τα υπάρχοντα δεδομένα είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Με πολύ δύναμη και διάθεση να δείξουν ποιος είναι το αφεντικό μπήκαν οι γηπεδούχοι στο παρκέ με αποτέλεσμα να πάρουν το 1ο σετ (25-14).

Έχοντας πάρει κεφάλι στο σκορ, η ομάδα του Αντρέα Σπύρου εκμεταλλευόμενη και τα πολλά λάθη του Πανεπιστημίου Κύπρου δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να πάρει και το 2ο σετ με πανομοιότυπο με το 1ο σετ τρόπο και σκορ (25-14), βάζοντας έτσι θεμέλια για μια μεγάλη νίκη.

Με τους φιλοξενούμενους μακριά από το καλό πρόσωπο που μας έδειξαν στα προηγούμενα παιχνίδια και με τους γηπεδούχους να παίζουν κατά διαστήματα πολύ καλό βόλεϊ, το 3ο σετ σετ ήταν και πάλι κούρσα για ένα. Με 25-15 το Πανεπιστήμιο της Μακεδονίτισσας πήρε και αυτό το σετ μέσα σε 22 λεπτά, παίρνοντας έτσι τη νίκη.

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Χρήστου Α., Δημητρίου Χ., Dzhrov M., Κουλέντης Α., Εμμανουηλίδης Α., Προδρόμου Χ., Λιοτατής Α., Lakovic L., Χατζηγεωργίου Α., Ελευθερίου Ν.

Πανεπιστήμιο Κύπρου: Χριστοφίδης Χ., Χανδριώτης Θ., Τζιαμαλής Α., Μιχαήλ Γ., Παναγίδης Χ., Ιορδάνους Α., Μάντζαρης Ρ., Ζάμανης Α., Βρυωνίδης Α., Βραχίμης Στ.

Φωτογραφικό υλικό του αγώνα στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending