fbpx

5 Κύπριοι & Κύπριες μας είπαν τον κατάλληλο τρόπο και χώρο που φλερτάρουν!

Το flirt είναι ένα κομμάτι μίας όμορφης γνωριμίας που καταλήγει στη δημιουργία μίας ερωτικής σχέσης και στη μοναδική εμπειρία της αγάπης.

Υπάρχει άραγε συνταγή και ο κατάλληλος τρόπος για να φλερτάρεις; Και πού θα φλερτάρεις; Αναρωτήθηκες ποτέ αν υπάρχει ο κατάλληλος τόπος και τρόπος για να φλερτάρεις και να γνωρίσεις κάποιον;

5 Κύπριοι και Κύπριες, μας είπαν την άποψη τους και τις εμπειρίες τους, για αυτό το θέμα:

1
Αεροδρόμιο

  • «Πιστεύω πώς ένας όμορφος και απρόσμενος τόπος για να φλερτάρεις είναι το αεροδρόμιο. Γνωρίζεις κάποιον στο αεροπλάνο και αρχίζετε να μιλάτε για το ταξίδι και τον προορισμό ή γνωρίζεις κάποιον στον τόπο άφιξης όπου πιάνεις την βαλίτσα και σε βοηθά. Είναι εύκολο, αφού έχεις ήδη κάτι κοινό να ξεκινήσεις να μιλάς και να ανοίξεις συζήτηση. Μετά, με τη δικαιολογία ότι γνωριστήκατε και θα ήθελες να γνωριστείτε καλύτερα, ανταλλάζεις στοιχεία!»

2
Βιβλιοθήκη πανεπιστημίου

  • «Έμενα μου έτυχε να γνωρίσω κάποιον στη βιβλιοθήκη του πανεπιστήμιου. Είχα πάει να διαβάσω και κάθισα σε ένα από τα τραπέζια. Εκεί ήταν ένα αγόρι μόνο του. Αρχικά τον είδα και με είδε. Μετά, καθώς διάβαζα, παρατήρησα ότι συνέχισε να με βλέπει και να τον βλέπω. Του χαμογέλασα και μου χαμογέλασε. Κάποια στιγμή άλλαξα θέση και έκατσα λίγο πιο κοντά από εκεί που καθόταν. Τότε πήγα να ενώσω τον υπολογιστή μου με την πρίζα που ήταν κοντά του. Εκείνη τη στιγμή, με ρώτησε αν ήθελα βοήθεια και μου συστήθηκε. Τότε του συστήθηκα κι εγώ και αρχίσαμε να μιλάμε. Μετά μου είπε πως θα πήγαινε στην καφετέρια να πάρει κάτι και με ρώτησε αν ήθελα κι εγώ κάτι. Του είπα ναι και πήγαμε μαζί. Καταλήξαμε να πιούμε καφέ!»

3
Σε club

  • «Είναι ο πιο εύκολος τρόπος να φλερτάρεις και να κάνεις κάτι με κοπέλα. Καταρχάς είσαι χαλαρός από τη μουσική και το ποτό. Εύκολα μπορείς να κολλήσεις σε κάποια και να γίνει κάτι. Σε τέτοια μέρη υπάρχουν και κοπέλες που αποζητούν κι εκείνες κάτι από κάποιον και ανταποκρίνονται εύκολα γιατί το θέλουν. Επίσης, αν κάποια δεν σου αρέσει ή μετά δεν θες κάτι παραπάνω, λες τη δικαιολογία ότι το έκανες γιατί είχες πιει. Το ποτό μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ως δικαιολογία ότι “έχω πιει και θέλω να γνωρίσω κάποιαν”, ενώ ξέρεις πολύ καλά γιατί το κάνεις και την πλησιάζεις. Σου άρεσε και θες να φλερτάρεις. Απλά με το ποτό είναι πιο εύκολο να διαχειριστείς την απόρριψη ή να πλησιάσεις πιο εύκολα!»

4
Σε μπαράκι

  • «Εμένα μία από τις πιο όμορφες γνωριμίες που είχα μέχρι στιγμής στη ζωή μου ήταν σε μπαράκι. Ήμασταν εγώ και οι φίλες μου, χορεύαμε και περνούσαμε καλά. Από το απέναντι τραπέζι, ήτανε μία παρέα με άντρες. Μας κοιτούσαν αρκετή ώρα αλλά δεν ξέραμε ποια από όλες από εμάς κοίταζαν ή αν κοίταζαν όλες μαζί. Σε κάποια στιγμή ήρθε η σερβιτόρα με έναν δίσκο με σφηνάκια και μας είπε πως είναι κερασμένα από τα παιδιά που είναι στο τραπέζι που είναι απέναντι από εμάς. Τότε ήρθαν και μας χαιρέτησαν και συστήθηκαν. Τότε, με πλησίασε ένας από την παρέα και μου συστήθηκε και μου είπε πως εκείνος κέρασε τα σφηνάκια για να με πλησιάσει και να με γνωρίσει και πως με κοίταζε πάρα πολλή ώρα. Μου ζήτησε το τηλεφωνό μου. Του είπα πως δεν δίνω τόσο εύκολα το τηλέφωνό μου αλλά μπορώ να του δώσω το Facebook μου και να με βρει εκεί. Με βρήκε και αρχίσαμε να μίλαμε

5
Στο Facebook

  • «Πολλοί λένε πως η τεχνολογία έχει εισβάλει στη ζωή μας, αλλά εγώ πιστεύω πως έχει διευκολύνει αρκετά τη ζωή του ανθρώπου. Πλέον είναι πιο εύκολο να γνωρίσεις μία κοπέλα από το Facebook. Εμένα μου έτυχε να δω μία στο πανεπιστήμιο και μου άρεσε. Δεν ήξερα  το όνομα της και τυχαία το άκουσα όταν περνούσα από δίπλα της, το άκουσα. Την έψαξα, λοιπόν, στο Facebook, τη βρήκα και της έστειλα αίτημα. Ευτυχώς με δέχτηκε. Τότε έστειλα μήνυμα και έγινε η γνωριμία. Κάποιοι το λένε ρηχό. Εμένα όμως με βοήθησε να τη γνωρίσω και ένιωθα πιο άνετος να της στείλω μήνυμα και να την προσεγγίσω έτσι, πάρα να πάω χωρίς καν να τη γνωρίζω και να της συστηθώ. Με αυτό τον τρόπο είσαι πιο άνετος και μπορείς και πιο εύκολα να κάνεις το βήμα! Αν δεν υπήρχε το Facebook, ίσως να μην τη γνώριζα πότε!»

Εσύ ποιον από τους πιο πάνω χώρους και τρόπους προτιμάς;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending