fbpx

Αυτές είναι οι top 5 ταινίες (σε πωλήσεις και κριτικές) που είδαμε το 2018!

Η χρονιά του 2018 μας έφερε αρκετές εκπλήξεις στον χώρο του κινηματογράφου. Είδαμε ταινίες που μας συγκίνησαν, μας έκοψαν την ανάσα, μας έδωσαν άφθονες στιγμές χαράς και γέλιου, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι είχαν τόση επιτυχία, σπάζοντας τα Box Offices παγκοσμίως.

Επίσης, σε αυτές τις πετυχημένες ταινίες είδαμε και αρκετούς αγαπημένους ηθοποιούς οι οποίοι έγραψαν τη δική τους χρυσή σελίδα στον χώρο του κινηματογράφου.

Σύμφωνα με έρευνες της ScreenRant, αυτές είναι οι ταινίες που έσπασαν τα παγκόσμια ρεκόρ σε κέρδη το 2018 και αγαπήθηκαν από το κοινό:

1
Avengers: Infinity War ($2.05 Billion)

Αυτή η ταινία της Marvel ήταν η πιο αναμενόμενη και πετυχημένη του 2018. Το 2019 περιμένουμε το 2ο και τελευταίο μέρος της.

Συγκεκριμένα, είδαμε τους Avengers να προσπαθούν να σώσουν τον πλανήτη από τον τιτάνα Thanos ο οποίος κατάφερε να πάρει και τα 6 infinity stones και να αφανίσει τον μισό γαλαξία.

Η ταινία έσπασε το ρεκόρ των Star Wars: The Force Awakens και εισέπραξε 2 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

2
Black Panther ($1.35 Billion)

Ακόμη μια ταινία της Marvel, η οποία έσπασε τα παγκόσμια ρεκόρ με εισπράξεις $1.35 δισεκατομμύριων.

Ο σούπερ ήρωας της Wakanda ήδη από το ντεμπούτο του από την ταινία των Avengers: Civil War (2016) κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και να αγαπηθεί από το κοινό.

Επιπρόσθετα, τα comics του Black Panther στην Αμερική, κατέκτησαν την κορυφή και είχαν τις πιο ψηλές πωλήσεις.

3
Jurassic World: Fallen Kingdom ($1.30 Billion)

Μια ταινία η οποία μας “έκοψε” την ανάσα και με τη συμβολή του αγαπημένου ηθοποιού Chris Pratt στον ρόλο του Owen Grady, είδαμε τη συνέχεια από τις προηγούμενες πετυχημένες ταινίες των Jurassic World.

Συγκεκριμένα, η θρυλική ταινία ήταν πιο ανατρεπτική και σκοτεινή από τις προηγούμενες και απέσπασε 1.30 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως και εξαιρετικές κριτικές.

4
Incredibles 2 ($1.24 Billion)

Μετά από 15 σχεδόν χρόνια αναμονής, είδαμε επιτέλους τη συνέχεια της αγαπημένης παιδικής ταινίας “Οι Απίθανοι“, οι οποίοι στιγμάτισαν την παιδική μας ηλικία.

Σε σχέση με την πρώτη ταινία που είχε $633 εκατομμύρια, η 2η ταινία είχε περισσότερη επιτυχία και κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ, που ανήλθε στα $1.24 δισεκατομμύρια.

5
Mission: Impossible – Fallout ($791 Million)

Μπορεί ο Τομ Κρουζ να είναι 56 χρονών και να μην είναι πλεόν νέος, αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να κάνει επικίνδυνα σκηνικά και τρελά ακροβατικά για αυτή την επιτυχημένη ταινία.

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη της, Christopher Macquarie οι προσπάθειες του ηθοποιού δεν πήγανε χαμένες και χάρη στη συμβολή του, η ταινία κατάφερε να εισπράξει 791 εκατομμύρια δολάρια και να αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές.

Είδες και εσύ αυτές τις πετυχημένες ταινίες; Αν ναι, ποια είναι η αγαπημένη σου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending