fbpx

5 Κύπριοι μας είπαν ποια εργαλεία ΔΕΝ θέλουν να αποκτήσει ποτέ το Instagram!

Το πολυαγαπημένο μας application Instagram κάνει συνεχείς αλλαγές και προσθέσεις εργαλείων.

Παρόλ’ αυτά, δεν ευχαριστεί πάντα τους χρήστες τους. Πολλές φορές εκάμαμε τη σκέψη “άμα κάμω screenshot το story του θωρεί το;“.

Λοιπόν, εμείς ρωτήσαμε 5 Κυπραίους να μας πουν όλα τα σενάρια που θα τους φόβιζαν αν τα εφάρμοζε το Instagram.

Τους ρωτήσαμε για τα εργαλεία που δεν θα ήθελαν να αποκτήσει ποτέ το Instagram. Δες τι μας απάντησαν:

1
Δέσπω, 21 χρονών

  • Λοιπόν εγώ εν θα ήθελα να δείχνει του άλλου ότι μπαίνω στο profile του. Δηλαδή φαντάστου τι έχει να γίνει αν κάμουν έτσι πράμα. Εν να χαλάσουν φιλίες τζιαι εν να θέλουμε να ανοίξει η γη να μας καταπιεί. Τζιαι το σημαντικότερο, στερεί μας τη δυνατότητα να μπαίνουμε ελεύθερα στο προφιλ κάποιου. Όι, εν θέλω καν να σκέφτουμαι έτσι πράμα!

Φαντάζεσαι, στη χειρότερη εκδοχή του… να δείχνει και πόσες φορές κάνεις check το profile κάποιου ανά μέρα… Εν να ήταν λλίο creepy για κάποιους 😀

2
Άντρεα, 20 χρονών

  • Να δείχνει ποιος κάμνει screenshot το story. Αν εμπορούσαμε να εθωρούσαμε τζιαι να μαθαίνουμε ποιος κάμνει screenshot τα δικά μας, εν να εθέλαμε να ανοίξει η Γη να μας καταπιεί αν έφκαινε έτσι εργαλείο“.

3
Άννα- Μαρία, 20 χρονών

  • Εκτός από το να βλέπει ποιος κάμνει screenshot το story σου, δεν θα ήθελα να μπορεί ο άλλος να βλέπει ποιος μπαίνει στο profile του. Το να μάθει εκείνος που σου αρέσκει ότι μπαίνεις στο profile του, εν είναι και ότι καλύτερο…

4
Μαρία, 21 χρονών

  • Χμμμ… Λοιπόν, το ένα που εν θα ήθελα να έσσιει εν τα filters στο Instagram story, επειδή εν κάτι που χαρακτηρίζει το Snapchat, αν τζιαι έσσιει το τζιαι το Facebook τζιαι το Messenger. Το άλλο που εν θα ήθελα ποτέ να δω στο Instagram είναι post με style Facebook– δηλαδή, πιο λεπτομερές ή μεγάλο post σε διάρκεια. Ας πούμε όπως το throwback που έφκαλε το Facebook… Ύστερα νομίζω εν να χάσει τον χαρακτήρα του. Που στην ουσία είναι σαν την photo που θα δεις τζιαι εν να σε κάμει να πατήσεις double heart!”

5
Νίκη, 22 χρονών

  • Εύχομαι να μη βάλλουν ποτέ στο Instagram να μπορείς να θωρείς ποιοι έκαμαν screenshot το story σου ή ποιοι έβλεπαν το profile σου. Εν θα μπορούσαμε να κάμουμε stalking.”

Νομίζω πολύ έχουμε ακούσει από φίλες τη γνωστή ατάκα κόρη εν μπορείς να φανταστείς πόσοι έκαμαν check to profile σου που το story μου“.

Όσο τζιαι να μας τρώει η περιέργεια να ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί οι ανθρώποι… ένεν καθόλου καλή ιδέα. Επειδή έχουμε βρεθεί τζιαι εμείς στη θέση τους, έστω τζιαι κατά λάθος.

Εσύ ποια εργαλεία δεν θα ήθελες να αποκτήσει ποτέ το Instagram;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending