fbpx

Συμμετοχή του KES College σε Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του Προγράμματος Erasmus+!

Το KES College, σε συνεργασία με άλλα έξι ευρωπαϊκά εκπαιδευτικά ιδρύματα και τον Ευρωπαϊκό Σύνδεσμο Παροχέων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης  EfVET, προχώρησαν στην από κοινού κατάθεση πρότασης για έγκριση προγράμματος, στο πλαίσιο του Προγράμματος Erasmus+.

Η πρόταση έχει επιτύχει και το πρόγραμμα, το οποίο ονομάζεται PECVET (Partnership for ECVET), θα υλοποιηθεί τα επόμενα δύο χρόνια.

Το πρόγραμμα PECVET περιστρέφεται γύρω από την εφαρμογή του Ευρωπαϊκού Συστήματος Συσσώρευσης και Μεταφοράς Πιστωτικών Μονάδων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης ECVET.

Περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την ετοιμασία Ενοτήτων Μαθησιακών Αποτελεσμάτων για συγκεκριμένα επαγγέλματα και τον τρόπο αξιολόγησής τους, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των εταιρειών, τη διευκόλυνση της κινητικότητας των φοιτητών και άλλα.

Μεταξύ 14 και 16 Νοεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε στην πόλη Πάρντουμπιτσε (Pardubice) της Τσεχίας η εναρκτήρια συνάντηση των εταίρων, στην οποία έγινε καταμερισμός υπευθυνοτήτων και προγραμματισμός των ενεργειών για  υλοποίηση του προγράμματος.

Στη συνάντηση, το KES College εκπροσωπήθηκε από τον Υπεύθυνο για Ακαδημαϊκά Θέματα κύριο Δημήτρη Εγγλεζάκη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικονωνήσετε με την Μαρία Μαυρίδου – KES College Marketing & PR Manager στο τηλέφωνο 00357 22875737 ή με email.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending