fbpx

5 φωτογραφίες με #ChristmasMood για να ανεβάσεις στο Instagram σου!

Το Instagram αποτελεί -ίσως- το πιο διαδεδομένο και αγαπημένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης της εποχής μας. Καθημερινά ανεβάζουμε εκεί πολλά video, stories και φυσικά φωτογραφίες!

Ανάλογα με την εποχή, το είδος των φωτογραφιών που ανεβάζουμε διαφέρει. Π.χ. το καλοκαίρι ανεβάζουμε photos με θέα τη θάλασσα, με μαγιό, κ.λπ., ενώ τον χειμώνα ανεβάζουμε το τζάκι μας, ένα ζεστό ρόφημα, χιονισμένα τοπία κ.λπ.

Έτσι και τώρα που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα είναι η κατάλληλη εποχή για να ανεβάσεις τις Christmas mood photos σου!

Δες τις 5 φωτογραφίες που πρέπει να ανεβάσεις αυτά τα Χριστούγεννα στο Instagram σου:

1
Το Χριστουγεννιάτικο “Ferris Wheel”

Είτε πας μέχρι την παραμυθούπολη στη Λευκωσία, είτε πας στο London Eye, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απαθανατίσεις την αγαπημένη ρόδα του λούνα παρκ.

Πάντως, αν προτιμήσεις να ανέβεις εκεί ψηλά, θα έχεις ταυτόχρονα και την ευκαιρία να βγάλεις και τα φώτα της πόλης, αλλά και selfie με την υπέροχη θέα!

2
Χριστουγεννιάτικη οικογενειακή φωτογραφία

Χριστούγεννα σημαίνουν οικογενειακές διακοπές, οικογενειακές στιγμές, οικογενειακό τραπέζι, κ.λπ.

Άρα, είναι και η τέλεια ευκαιρία να τραβήξεις μια ακόμη αναμνηστική, οικογενειακή φωτογραφία, την οποία θα ανεβάσεις φυσικά στο Instagram με το hashtag #familymoments!

Προσοχή! Το φαΐ με μέτρο τέτοιες μέρες…

3
Χριστουγεννιάτικα στολίδια και λαμπάκια

Τα Χριστούγεννα είναι συνδεδεμένα με τα στολίδια και τα λαμπιόνια, συνεπώς και δεν θα μπορούσε να λείπει από το Instagram Account σου μια τέτοια φωτογραφία! Το #christmasTree είναι από τις πιο κλασικές, αλλά συνάμα όμορφες φωτογραφίες κάθε Χριστούγεννα.

Αν θέλεις να «ξεφύγεις» από τα συνηθισμένα, βάλε φαντασία (όπως λέει και το τραγούδι) και φέτος βγάλε μια πιο καλλιτεχνική φωτογραφία με τα διάφορα χριστουγεννιάτικα στολίδια ή μια selfie με φόντο τα φωτάκια. Φυσικά θα χρησιμοποιήσεις το hashtag #christmaslights!

4
Cozy mood με ένα ζεστό ρόφημα ή γλυκό

Διάλεξε το πιο fancy γλυκό ή το πιο ωραίο χριστουγεννιάτικο ποτήρι για τη ζεστή σου σοκολάτα/καφέ και φτιάξε μια «ζεστή» και χαλαρή ατμόσφαιρα για την επόμενη σου photo στο Instagram.

Ξάπλωσε στον καναπέ σου, δίπλα από το τζάκι σου, βάλε τις χοντρές μπιτζάμες σου και απόλαυσε τόσο το γλυκό σου, όσο και την στιγμή!

5
Photo με το amore σου ή με τους κολλητούς σου

Το ίδιο με την οικογένεια ισχύει και για την παρέα σου ή τον/την αγαπημένο/η σου. Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή που θα βρεθείτε όλοι μαζί, θα διασκεδάσετε, θα παίξετε, θα χαρείτε, θα χαλαρώσετε κ.λπ.

Ότι και αν προτιμήσεις να κάνετε, λοιπόν, είτε με το ταίρι σου, είτε με τους φίλους σου φρόντισε να “κρατήσεις” τις στιγμές και να ανεβάσεις τις αναμνήσεις τους στο Instagram σου!

Εσύ με ποια από τις 5 φωτογραφίες θα ξεκινήσεις;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending