fbpx

Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για το Gameshow Cyprus!

Το πολυαναμενόμενο gaming event της Κύπρου έρχεται αυτά τα Χριστούγεννα στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στις 22 και 23 Δεκεμβρίου, με πολλά δώρα και εκπλήξεις για τους λάτρεις των eSports!

Η PrimeTel σε συνεργασία με την Kinx Gaming, διοργανώνουν το γρηγορότερο LAN Party που έγινε ποτέ στη χώρα και σου δίνουν την ευκαιρία να διαμορφώσεις τα έπαθλα του αγώνα, κερδίζοντας συλλεκτικά δώρα!

Μάθε πιο κάτω πώς:

Εισιτήρια

Για την είσοδό σου στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία απαραίτητη είναι η αγορά εισιτηρίου, η οποία σου δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις όλα τα eSports τουρνουά, να περιηγηθείς στον κόσμο των μεγαλύτερων εταιριών τεχνολογίας, να παρακολουθήσεις δωρεάν επιλεγμένα workshops και ομιλίες, καθώς και το διαγωνιστικό Cosplay Show. Οι προσφορές που ισχύουν είναι οι ακόλουθες:

  • €4/ημέρα ή €6/διήμερο
  • Early bird €5/διήμερο μέχρι τις 5/12

Προμηθεύσου σήμερα το εισιτήριό σου εδώ!


LAN Party

Μόνο 100 διαθέσιμες θέσεις για το γρηγορότερο LAN Party στην Κύπρο!

Η PrimeTel σπάει κάθε ρεκόρ ταχύτητας, διοργανώνοντας το γρηγορότερο LAN Party στην Κύπρο με ταχύτητες που θα φτάσουν τα 10.000 Mbps! Χάρη στο αυτόνομο δίκτυο οπτικών ινών της, η PrimeTel θα εξασφαλίσει για τους συμμετέχοντες την απόλυτη εμπειρία gaming.

Φέρε τον εξοπλισμό και την παρέα σου και γίνε ένας από τους 100 συμμετέχοντες που θα απολαύσουν ένα διήμερο μαραθώνιο παιχνιδιού. Το Σάββατο 22/12 το παιχνίδι θα διαρκέσει από τις 10:00 έως τις 02:00 τα ξημερώματα, ενώ την Κυριακή 23/12 από τις 10:00 έως τις 22:00.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κρατήσουν σήμερα τη θέση τους και να ζήσουν πρώτοι μία ανεπανάληπτη εμπειρία παιχνιδιού. Η συμμετοχή στο LAN Party κοστίζει €20/διήμερο, ενώ θα υπάρχουν ειδικά events, τουρνουά και διαγωνισμοί αποκλειστικά για τα μέλη του.

Εξασφάλισε τη θέση σου σήμερα εδώ!


Έπαθλα Συλλογικής Χρηματοδότησης

Στόχος του Gameshow Cyprus είναι η αποθέωση των ικανότερων gamers στην Κύπρο. Μέσω του crowdfunding μπορείς να στηρίξεις τους καλύτερους όλων και να τους δώσεις δύναμη να φτάσουν στην κορυφή!

Μπορείς να κάνεις τώρα τη δική σου εισφορά, να διαμορφώσεις τα έπαθλα και να κερδίσεις πλούσια δώρα!  Στήριξε το θεσμό με προσφορές από €10,00 και άνω και κέρδισε συλλεκτικά, limited edition δώρα, δωρεάν εισιτήριο εισόδου αλλά και ένα PC Omen by HP!


Κάνε τη δική σου εισφορά και εκτόξευσε το prize pool!

Εσύ θα λείπεις από το πρώτο gaming event της Κύπρου;

Αγόρασε το εισιτήριό σου σήμερα!


Διοργανωτές:

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending